Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2557, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Ģenerālis un Bukmeikers par LBL komandām, lielo dueli

Piedāvājam Ģenerāļa Valda Valtera un Bukmeikera Arvīda Rasas komentārus un viedokļus par nesen aizvadīto Latvijas Basketbola līgas (LBL) dueli starp "Ventspils" un "VEF Rīga", abu komandu izredzēm izcīnīt čempionu titulu, kā arī citu komandu sniegumu. Video filmēts 20. februarī.

, 2015-02-23 11:49, pirms 9 gadiem
Žēl, ka ģenerālis runā kā eksperts tikai no tā, ko izlasa un retu reizi redz, jo pats atzīst, ka LBL neseko! Kāds viņš eksperts? Ir gan joprojām dzīva teorija, ka Ventspils var tikties ar VEF pusfinālā un kamēr tā nav "mirusi", intriga ir!
Slēpts komentārs: Stindzis
, 2015-02-23 12:25, pirms 9 gadiem
Stindzis rakstīja: generālis vispār nevar objektīvi vērtēt VEF, jo viñam ir baigais aizvainojums par to ka tika izmests + kaut kāds aizvainojums pret Jaunupu! Twiteri visu laiku mēgina uzbraukt VEF gan pamatoti, gan pilnīgi šizofrēniski!
Nūūūū viņš tagad teica par VEF daudz maz objektīvi un šosezon ir jāsaka, ka ir mierīgāks palicis vai kaut ko sarunājuši, nez
, 2015-02-23 12:30, pirms 9 gadiem
Es tieši pie VEF - BKV raksta minēju, ka šī Štelmahera sistēma neder pret to basketbolu, ko demonstrē BKV, lai spētu ar to skrieties, tad Štelmaheram ir jāmaina sistēma, bet atlikušajā sezonas daļā es apšaubu, ka pilnvērtīgi to var izdarīt + laba līmeņa pretinieku trūkums
, 2015-02-23 13:42, pirms 9 gadiem
galvenais lai ir sistēma un apakšsistēmas
, 2015-02-23 16:53, pirms 9 gadiem
VV tik grūti klausīties - nevar normāli kko pateitk, vislaik raustās kā skaņu plate (iesprūdusi)
, 2015-02-23 17:58, pirms 9 gadiem
Stindzis rakstīja: generālis vispār nevar objektīvi vērtēt VEF, jo viñam ir baigais aizvainojums par to ka tika izmests + kaut kāds aizvainojums pret Jaunupu! Twiteri visu laiku mēgina uzbraukt VEF gan pamatoti, gan pilnīgi šizofrēniski!
Vispār video noskatījies? Beigās pat VV atzina, ka liek lielāku varbūtību, ka vefs uzvarēs finālā. Bet bukmeikers - BKV.
, 2015-02-23 19:02, pirms 9 gadiem
poxis15 rakstīja: VV tik grūti klausīties - nevar normāli kko pateitk, vislaik raustās kā skaņu plate (iesprūdusi)
Te jau viņš normāli runā, bet Overtime gan čābīgi.
, 2015-02-23 19:22, pirms 9 gadiem
V. V šeit salīdzinoši labi izsakās. Kaut ko daži pat ne noskatījušies video jau uzlej Valdim mēslus uz galvas. Kā tik paheitot..
, 2015-02-23 21:21, pirms 9 gadiem
cirvis, kas driblē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

Klausītava | "Ģenerālis un Bukmeikers" par PK finālu

Pasaules kausa fināls futbolā ir klāt - Argentīna pret Franciju, Messi pret Mbapē. Valdis Valters ar Arvīdu Rasu analizē abu izlašu ceļu līdz fināliem, pašu veiktās prognozes par finālistiem un beigas arī veic savu čempiona izvēli.
4

Klausītava | Ģenerālis pret Bukmeikeru: solis līdz NBA izslēgšanas spēlēm

Esam mazāk kā desmit spēļu attālumā no Nacionālās Basketbola asocisācijas (NBA) sezonas izslēgšanas spēlēm.Bukmeikers Arvīds Rasa ar Ģenerāli Valdi Valteru iztirzāja šīs tēmas šajā "Ģenerālis pret Bukmeikeru" epizodē:- Vai varam nominēt līgas MVP jau tagad?- Dāvis Bertāns Dalasā pagaidām rāda blāvu sniegumu;- Kristaps Porziņģis kā pirmā vijole Vašingtonā;- Dončiča un Dalasas izredzes izslēgšanas spēlēs;- Rietumu un austrumu konferenču prognozes;- Kuras komandas tiksies finālos?- SĢenerāļa un Bukmeikera savstarpējās spēles rezultāti;
8

Klausītava | Ģenerālis un Bukmeikers Ziemassvētku NBA starpfinišā

Piedāvājam "Ģenerālis pret Bukmeikeru" Ziemassvētku epizodi, kurā Valdis Valters un Arvīds Rasa pauž viedokli par NBA sezonā redzēto.