Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "Riga" iegūst tikai vienu punktu spēlē pret "Super Nova Salaspils"

Latvijas futbola Virslīgas 34. kārtā "Riga FC", mājās stadionā, spēlēja neizsķirti pret "SK Supernova Salaspils", katrai komandai gūstot pa vineim vārtiem. Viesi guva vārtus jau 6. minūtē, kad pēc sitiena ar galvu vārtus guva Ndjiki, bet mājinieki spēja gūt vārtus tik 90. minūtē, Robalino bija veiksmīgākais un žiglākais vārtu priekšā. Piedāvājam īsus spēles apskatu.

Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis
7

TV4 tiešraidē ar ''Mettas'' un ''Tukuma 2000'' spēli noslēgsies 14. kārtas izspēle

Šodien plkst. 18:00 līdz galam tiks izspēlēta Virslīgas 14. kārta. TV4 un portāla ''Sportacentrs.com'' tiešraidē savstarpējo maču aizvadīs ''Metta'' un ''Tukuma 2000'' komandas.
Roberts Savaļnieks. Foto: Sanita Sparāne/RFS
7

RFS līderu cīņā grauj vairākumā un pārtrauc "Daugavpils" uzvaru skrējienu

"TonyBet" Virslīgas vadībā nostiprinājusies čempionvienība RFS, kas šovakar savā laukumā ar rezultātu 5:0 sakāva novājināto "Daugavpili" un nostūma to uz trešo vietu turnīra tabulā.
Džibrils Gejs. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
2

Senegālieši atgūst vārtu garšu, "Valmiera" ķer rokā līderu grupu

"TonyBet" Virslīgā jau sestajā spēlē pēc kārtas nezaudēja "Valmiera", kas šovakar izbraukumā Liepājā ar rezultātu 2:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu"/LFS, pret kuru pirmajā aplī mājās samierinājās ar neizšķirtu. Abus vārtus guva senegāliešu uzbrucēji - Džibrils Gejs un Meisa Diops.