Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Daugavas" jaunie futbolisti lūkos iekļūt Krievijas labāko klubu sistēmās

"Daugavas" jaunie futbolisti lūkos iekļūt Krievijas labāko klubu sistēmās
Juris Hlibovs ("Daugava")
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pieci Rīgas "Daugavas" jaunie futbolisti tuvākajā laikā dosies uz Maskavu, lai mēģinātu iekļūt lielās kaimiņzemes klubu "CSKA" un "Lokomotiv" sistēmās, šodien sarunā ar eSports.lv pastāstīja spēlētāju aģents Andrejs Baharevs, kurš tāpat informēja par Aleksandra Koliņko iespējām turpināt karjeru.

Pieci Rīgas "Daugavas" futbolisti tuvākajā laikā dosies uz pārbaudi Maskavas superklubos "CSKA" un "Lokomotiv", šodien eSports.lv pastāstīja futbolistu aģents Andrejs Baharevs: "Rīgas "Daugavā" ir pieci futbolisti, kuri pēdējo sešu mēnešu laikā bijuši Krievijas lielāko klubu redzeslokā. Patlaban tiek plānotas šo futbolistu pārbaudes Maskavā. Pirmie futbolisti - Juris Hlibovs un Vitālijs Maksimenko jau šodien dodas uz "CSKA". Tur viņi pabūs treniņnometnē ar "CSKA" dublieriem no 26. jūnija līdz 6. jūlijam, un tad jau redzēsim, kādi būs rezultāti. Doma ir tāda, ka viņus pārbaudīs ar domu par perspektīvu pirmajā komandā.

Jūlija otrajā nedēļā paredzēts, ka Deniss Tarasovs, Kirils Ševeļovs un Kristaps Priedēns dosies uz Maskavas "Lokomotiv". Atkal situācija tāda pati - viņiem jābūt starp labākajiem dublieros. Skaidrs, ka šie futbolisti vēl nevar konkurēt par vietu pirmajā komandā. Maskavas klubu pārstāvji bija uz Latvijas U-19 izlases spēlēm Francijā, paskatījās uz puišiem un saglabāja interesi. Turklāt, ja tagad mūsu puišiem kaut kas neizdosies, abi Maskavas klubi turpinās sekot viņu izaugsmei."

Baharevs arī pastāstīja, ka rit pārrunas par Aleksandra Koliņko iespējamo spēlēšanu Vācijas 2. Bundeslīgas klubā "MSV Duisburg" - doma gan esot par pārbaudes laiku tur. Nu jau bijušais "Daugavas" aizsargs Aleksis Ngambi esot tuvu līguma parakstīšanai ar šo klubu. Par Koliņko interesējoties arī divi Krievijas Premjerlīgas klubi, kuru nosaukumus Baharevs atklāt nevēlējās - vēl tiek gaidīti konkrēti piedāvājumi. Tāpat interesi izrādot kāda Anglijas "Championship" vienība.


, 2009-06-25 17:19, pirms 15 gadiem
Veiksmi, jau sen bija solīts braukt uz Krieviju, bet labāk kkad nekā nekad
, 2009-06-25 17:21, pirms 15 gadiem
labāk uz Championship Koļinko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-25 17:28, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: labāk uz Championship Koļinko
gluži manas domas
, 2009-06-25 17:32, pirms 15 gadiem
Kristaps Priedēns vienīgais pēc latvieša izklausās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-25 17:33, pirms 15 gadiem
kljopa rakstīja: Būtu fantastiski, ja kāds spētu nostiprināties CSKA vai Loko dublieros! Bet Koliņko būtu labāk spēlēt kaut vai 2. Vācijas Bundeslīgā, nevis sedēt rezervē Rumānijā!
Nu vacijas 2 Bundesligas limenis manskiet te netiek lidz galam novertets, tapat ka pirms tam Championship, pirms tur saka spelet Gorks... Ka neka vacija ir vieni no labakajiem lidzjutejiem pasaule, tiesi futbola klubiem, un starp Bundesligas pedejam komandam un 2 Bundesligas stiprakajam komandam atskiriba nav nekada, tiesi tads pats limenis... Galvenais ka Kolinko tiek laukuma un nevis sez rezerve, un tad jau vienlaga vai Championship vai 2 Bundesliga vai krievijas premjerliga.
, 2009-06-25 17:52, pirms 15 gadiem
Vācijas 2 bundesliiga arii labs variants..
, 2009-06-25 17:56, pirms 15 gadiem
gypons rakstīja: Nu vacijas 2 Bundesligas limenis manskiet te netiek lidz galam novertets, tapat ka pirms tam Championship, pirms tur saka spelet Gorks... Ka neka vacija ir vieni no labakajiem lidzjutejiem pasaule, tiesi futbola klubiem, un starp Bundesligas pedejam komandam un 2 Bundesligas stiprakajam komandam atskiriba nav nekada, tiesi tads pats limenis... Galvenais ka Kolinko tiek laukuma un nevis sez rezerve, un tad jau vienlaga vai Championship vai 2 Bundesliga vai krievijas premjerliga.
man rī liekās, ka Vācija labākais variants tur vismaz vins tiks spelet un arī labā līmeni. Vācija visa futbola sistēma ir sakārtota diezgan labi.
, 2009-06-25 18:00, pirms 15 gadiem
Lai puišiem veicās, bet atkal dominē krievu uzvārdi .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-25 18:10, pirms 15 gadiem
Būtu baigi feini, ja vismaz dažiem no jaunajiem izdotos nostiprināties dublieru komandās. Krievija viņiem ir laba vieta, kur turpināt karjeru, jo spriežot pēc uzvārdiem valodu viņi prot un talants arī ir. Veiksmi visiem!

Prieks, ka beidzot vismaz ir interese par Koļinko, kā saka - ir pelnījis spēlēt viņš labā līmenī, kam katrā ziņā jābūt labākam par "Olimpa" un Rumānijas rezervju līmeni. Būtu baigi forši, ja tiktu vai nu 2. Bundeslīgā vai arī "Championship". Duisburgai ir izredzes nākamgad tikt 1. Bundeslīgā. A, kas zina, var būt tas "Championship" klubs atkal ir "Chrystal Palace"? Lai gan tur jau itkā savu vietiņu iesildījis Speroni. Veiksmi Sašam!
, 2009-06-25 18:11, pirms 15 gadiem
medrol rakstīja: Ja Koļinko tur vēl pazīst (par ko es nešaubos), tad labāk nevajag. Atcceros kā Palace treneris šo iekaustīja, fani par viņu smējās un Saša atteicās piedalīties spēlēs...Bet viņš spēlēja futbola Mekā - Anglijā, kas mums visiem tajā laikā, protams, likās patīkami.
Vari pastāstīt ko vairāk? Šito esmu palaidis garām, bet gribētos zināt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-25 19:12, pirms 15 gadiem
Kur viņi skrien,ja virslīgā pa pēdējām vietām perās.Deva viņiem iespēju
spēlēt un gūt pieredzi virslīgā,un kas?Puse pamatsastāva skrien meklēt laimi citur,NEKO NEPIERĀDOT LATVIJĀ.
, 2009-06-25 19:14, pirms 15 gadiem
A tie pieci čaļi kas dodas uz krievu super klubiem ir latvieši?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-25 21:13, pirms 15 gadiem
picamen2 rakstīja: Lai puišiem veicās, bet atkal dominē krievu uzvārdi .
Nezinu par citiem, bet Hlibovu grūti par krievu nosaukt. Varbūt man vienkārši veicas, bet krieviski viņu runājam dzirdējis neesmu (tiesa, laukumā gan varbūt krieviski runā, to gan nezinu).
Nespried par vīru pēc cepures (uzvārda).
Slēpts komentārs: lions991
, 2009-06-25 21:19, pirms 15 gadiem
Kāda starpība kāds futbolistam uzvārds? vienalga visi šie futbolisti ir Latvijas pilsoņi, un viņiem visiem ir izredzes iekļūt un pastiprināt Latvijas izlasi!
P.S šie 20 gadi jau visus mūs padarīja par vienu Latvijas tautu...
, 2009-06-25 21:34, pirms 15 gadiem
medrol rakstīja: Ja Koļinko tur vēl pazīst (par ko es nešaubos), tad labāk nevajag. Atcceros kā Palace treneris šo iekaustīja, fani par viņu smējās un Saša atteicās piedalīties spēlēs...Bet viņš spēlēja futbola Mekā - Anglijā, kas mums visiem tajā laikā, protams, likās patīkami.
Viss jau beidzās ar to, ka treneri vēlāk atlaida, un treneris pārāk lielus sasniegumus Anglija nesasniedza. Nedomāju, ka Koļinko rīkojas nepareizi, ko tad viņam vajadzēja darīt-iegāzt pa muti trenerim tur pat uz soliņa, un saņemt lielu diskvalifikāciju un milzīgu naudas sodu?
Palace fani joprojām atceras Koļinko kā ļoti labu vārtusargu un, kad viņš pārgāja uz Rostovu fani līdz pēdējam cerēja, ka paliks Londonā.
, 2009-06-25 21:50, pirms 15 gadiem
Ceru, ka Priedēns nostiprināsies. Labs wingers, kgan vēl pirms dažiem gadiem par aizsargu spēlēja. Hlibovs un Priedēns ir latvieši.
, 2009-06-25 22:04, pirms 15 gadiem
Zidane The Best rakstīja: goal.com: English Angle: Stepanovs Or Sol Campbell - What...

ir vērts izlasīt.
Bet raksts ta par jauno pirkumu Vermalenu..
Un kas Tev tāds pret Stepanovu, taču nav noslēpums, ka Arrsenal viņu uzskata par vienu no sliktākajiem Vengera pirkumiem.
, 2009-06-25 23:21, pirms 15 gadiem
lai jau megin, nav slikta pieredze un mb kkas sanaks ari
Žeremī Porsāns-Klemantē. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
4

Virslīgas 16. kārtas izspēle sāksies ar mačiem Valmierā un Daugavpilī

Šodien plkst. 18:00 un 19:00 gaidāmas divas spēles Latvijas futbola Virslīgas 16. kārtas ietvaros. Vispirms ''Valmiera'' spēkosies pret ''Jelgavu'', bet pēcāk ''Daugavpils'' pret ''Audu''. Spēļu tiešraides kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Darko Lemajičs un Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
4

Lemajičam astotie vārti, RFS svin minimālu uzvaru Tukumā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtā Latvijas čempione RFS izcīnīja minimālu uzvaru viesos pār ''Tukums 2000/Telms'' – 1:0.
Viktors Dobrecovs. Foto: Liepājniekiem.lv
3

Gaučis pamatlaika izskaņā izrauj ''Grobiņai'' neizšķirtu pret ''Metta''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtas spēlē Rodrigo Gaučis pamatlaika izskaņā izrāva punktu ''Grobiņai'' viesos pret ''Mettas'' futbolistiem – 1:1.