Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Čempionē "Riga" ar Covid-19 saslimuši jau 29 cilvēki

Čempionē "Riga" ar Covid-19 saslimuši jau 29 cilvēki
Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

“Riga”, kas šodien kronēta par Latvijas futbola Virslīgas 2020. gada sezonas čempioni, sociālajos tīklos pavēstījusi, ka kopumā klubā ar Covid-19 saslimuši 29 cilvēki.

Pirms trim dienām tika paziņots, ka Latvijas čempionē “Riga” konstatēts Covid-19 uzliesmojums. Analīzes tika veiktas 52 cilvēkiem, un 16 no veiktajām pārbaudēm bijušas pozitīvas. 14 no saslimušajiem ir futbolisti. Vakar klubs pavēstīja, ka atkārtotas pārbaudes veiktas 79 cilvēkiem, kuriem iepriekš infekcija netika konstatēta. Pārbaudes veikušas arī kontaktpersonas.

Piektdienas vakarā “Riga” sociālajos tīklos vēsta, ka vakar veiktajās pārbaudēs saslimšana konstatēta vēl 13 cilvēkiem - vienam futbolistam, pieciem treneriem un diviem ārstiem. Tādējādi kopā klubā ar Covid-19 saslimuši 29 cilvēki.

“Riga” šodien trešo gadu pēc kārtas kronēta par Virslīgas čempioni. Otrās vietas īpašniecei RFS izbraukumā pret “Liepāju” obligāti bija nepieciešama uzvara, taču rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu ar 0:1, tāpēc vairs nevar noķert Mihaila Koņeva vadīto komandu.


, 2020-11-20 21:14, pirms 3 gadiem
šausmas,kā līp...
, 2020-11-20 22:00, pirms 3 gadiem
Ieteiktu uztaisīt visiem vel 3x testus,un visi būtu veseli!
, 2020-11-20 22:33, pirms 3 gadiem
šamiem lai iedot tehn. zāģus par piesargāšanās ignorēšanu, Tukums lai spēlē
, 2020-11-20 22:39, pirms 3 gadiem
Tas cirks jau apnicis!!!
Cik profesionālie sportisti ir izveseļojušies? Pieņemu ka tuvu 100%.
Tests nav domāts lai noteiktu infekcijas slimību!!!! Tā tad vis šis ir feiks
, 2020-11-20 22:51, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: šamiem lai iedot tehn. zāģus par piesargāšanās ignorēšanu, Tukums lai spēlē
Un? Ko tas manis? Ja nesi vel pamanijis, vini izcinija jau cempionu titulu (sportiska cela, starpcitu), nevis caur kautkadam citam spelitem.
Un ko tas dos tukumniekiem? Viniem speles ar Riga FC vairs sosezon nav.
, 2020-11-20 23:55, pirms 3 gadiem
Tad sanāk ka Liepājai karantinā jāiet un pret Valmieru kas spēlēs? Zb šis murgs
, 2020-11-21 06:48, pirms 3 gadiem
Arī apničis šis murgs, lai veselie spēlē.
, 2020-11-21 07:02, pirms 3 gadiem
Sportisti ir lielākie vergi šajā afērā. Latvijā normāli cilvēki neies uz kaut kādiem testiem , zinot ka nav viņi precīzi, tapēc nu jāķerās klāt sportistiem, kas veido statistiku
, 2020-11-21 11:02, pirms 3 gadiem
Normåli cilvēku iet uz testiem,jo pretējĀ gadījumā tiek nevar aiziet pie doka,nevar uzsākt rehabitāciju... utt
, 2020-11-21 11:10, pirms 3 gadiem
Ļurba rakstīja: Normåli cilvēku iet uz testiem,jo pretējĀ gadījumā tiek nevar aiziet pie doka,nevar uzsākt rehabitāciju... utt
Pēdējais laiks visiem pateikt nē,šiem neliešiem sātanistiem....
, 2020-11-21 13:37, pirms 3 gadiem
Vakar nesaņēmu komentāru rfs sastāva lietā. Sc.com rakstīja:
viens citāts aizvakar:
FS komunikācijas speciālists Pauļus Jaķelis sarunā ar Sportacentrs.com norādīja tikai uz oficiālo informāciju, ka komandā ar Covid-19 saslimušas trīs personas un klubs līdz tālāku paziņojumu sniegšanai sadarbojas ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC). Oficiālas informācijas par kontaktpersonu skaitu nav, taču, ņemot vērā, ka līdz pozitīvu testu uzzināšanai komanda aktīvi aizvadīja treniņus, pašizolācijā būtu jādodas lielākajai daļai.

18 nov
Četriem RFS spēlētājiem vakar tika noteikts kontaktpersonas statuss, jo šie futbolisti uzturējuši aktīvus kontaktus ar "Riga" leģionāriem, kuriem vakar konstatēti pozitīvi Covid-19 analīžu rezultāti. RFS vakardien portālam Sportacentrs.com norādīja, ka šiem spēlētājiem pirmdien veiktas Covid-19 pārbaudes un tās bijušas negatīvas, taču vakardien atkārtotas pārbaudes veiktas visai komandai.

17 nov
RFS rindās četras kontaktpersonas, pirmās pārbaudes – negatīvas
"Riga" un RFS leģionāri, īpaši Balkānu valstu pārstāvji, bieži redzami kopā arī ārpus futbola laukuma, un portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka četri RFS futbolisti ir atzīti par kontaktpersonām inficētajiem "Riga" spēlētājiem. Šo RFS kvartetu veido bijušie "Riga" pārstāvji Darko Lemajičs un Tomislavs Šāričs, slovēņu aizsargs Žiga Lipuščeks un Austrijas slovāks Tomašs Šimkovičs. RFS portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka klubā ir "Riga" inficēto kontaktpersonas, taču nedz apstiprināja, nedz noliedza informāciju par šiem četriem futbolistiem.

Covid eksperti - kā tas var būt, ka 3 no 4 kontaktpersonām varēja spēlēt?
Meisa Diops. Foto: Jānis Līgats
12

Eirokausiem nepielaistā "Valmiera" turpina laupīt punktus Rīgas lielklubiem

"Tonybet" Virslīgas 12. spēļu kārtā "Skonto" stadionā sezonas pirmo neizšķirtu nācās piedzīvot "Riga" futbolistiem, kuri ar 1:1 tika tikai pie punkta spēlē pret "Valmieru". Rīdziniekus otrā puslaika vidū vadībā izvirzīja Raivis Jurkovskis, bet piecas minūtes vēlāk atbildes triecienu deva Lūkass Vapne.
Darko Lemajičs. Foto: Sanita Sparāne/RFS
5

Lemajiča divi vārti sagādā ''Liepājai'' astoto zaudējumu sezonā

Šodien Latvijas futbola Virslīgas 12. kārtas ietvaros uzvaru svinēja RFS, kas otro reizi sezonā apspēlēja ''Liepāja''. Šoreiz čempione bija pārāka ar 4:1, divus vārtus gūstot Darko Lemajičam. ''Liepāja'' piedzīvoja astoto zaudējumu sezonā.
Foto: Valmiera FC
38

"Valmierai" nesamaksātu nodokļu dēļ atņem trīs punktus

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu Virslīgas klubam "Valmiera" atņemt trīs punktus par nodokļu parādu, kas pārsniedz 188 tūkstošus eiro. Toties segtas parādsaistības pret futbolistiem.