Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Ļubšis priecīgs, bet lakonisks, Dobrecovs sola gatavību Eirokausiem

Pēcspēles komentāri pēc Liepājas metalurga un Daugava Rīga spēles Liepājā, 2013. gada 20. jūnijā.

, 2013-06-21 08:06, pirms 11 gadiem
Nu par eirokausiem runājot,viss pavisam vienkārši.Redzēs kāda būs izloze un cik "viegls" pretinieks būs pretīm.Tas attiecās pilnīgi uz visiem Latvijas klubiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-21 09:36, pirms 11 gadiem
Daugavai ir savakti labi un meistarigi speletaji no dazam valstim.Suracs,Savenas un vel paris speletaji ir vieni no labakiem visa liga.Tadu komandu var uzvaret tikai ar veiksmes palidzibu,milzigu pasatdevi,pretinieka kludu del un t.t.Neka tamlidziga soreiz no LM puses nebija.Afanasjevs,neskaitot dazas kludas,nospeleja labi.Ari iznakosais uz mainu Janis Ikaunieks beigas labi saspelejas ar savu brali un Afanasjevu.Janis vispar savas atveletas dazas minutes ienesa svaigumu uzbrukuma.Parejie izskatijas pasvaki.Tatad rezultats ir likumsakarigs.
Sergejs Vilkovs. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
2

Vārtsargs dodas uzbrukumā un palīdz "Tukumam 2000" iegūt punktu Hanzā

Latvijas futbola Virslīgas 14. kārtas pašā izskaņā dramatiski notikumi risinājās Rīgas Hanzas vidusskolas stadionā, kur "Tukuma 2000"/"Telms" vārtsargs Sergejs Vilkovs tiešā veidā piedalījās vārtu guvumā, kad viesi kompensācijas laika septītajā minūtē panāca 1:1.
Roberts Savaļnieks. Foto: Sanita Sparāne/RFS
7

RFS līderu cīņā grauj vairākumā un pārtrauc "Daugavpils" uzvaru skrējienu

"TonyBet" Virslīgas vadībā nostiprinājusies čempionvienība RFS, kas šovakar savā laukumā ar rezultātu 5:0 sakāva novājināto "Daugavpili" un nostūma to uz trešo vietu turnīra tabulā.
Džibrils Gejs. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
2

Senegālieši atgūst vārtu garšu, "Valmiera" ķer rokā līderu grupu

"TonyBet" Virslīgā jau sestajā spēlē pēc kārtas nezaudēja "Valmiera", kas šovakar izbraukumā Liepājā ar rezultātu 2:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu"/LFS, pret kuru pirmajā aplī mājās samierinājās ar neizšķirtu. Abus vārtus guva senegāliešu uzbrucēji - Džibrils Gejs un Meisa Diops.