Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kļaviņš

Jore: "Tiesneši aizvadīja neveiksmīgu spēli"

Jore: "Tiesneši aizvadīja neveiksmīgu spēli"
Antons Jore

Šodien LMT Virslīgā "FK Jūrmala" izbraukumā ar 3:2 izrāva uzvaru mačā pret "Olimps/RFS" futbolistiem. Pēcspēles emocijās un pārdomās ar eSports.lv dalījās abu komandu galvenie treneri - Antons Jore un Vladimirs Babičevs.

"Olimpa" galvenais treneris Antons Jore pēc spēles bija sašutis par tiesnešu darbību - otrajā puslaikā noraidīja mājinieku vārtsargu Kasparu Ikstenu un pussargu Andreju Štolceru, kā arī piešķīra 11 metru soda sitienu uz "Olimpa" vārtiem un beidzoties kompensācijas laikam atļāva "Jūrmalai" izspēlēt pēdējo uzbrukumu, kas beidzās ar uzvaras vārtiem. Nesagaidot spēles beigas pēc piektajiem vārtiem viens no "Olimpa" trenera palīgiem arī izskrēja laukumā, galvenajam arbitram paužot savu neizpratni par tiesneša lēmumiem.

"Protams, ka nevaru būt apmierināts ar šodienas rezultātu, bet ir grūti vainot komandu, ja tiesā tā, kā to šodien darīja konkrētā tiesnešu brigāde. Uzskatu, ka 11 metru soda sitiens uz mūsu vārtiem nebija jānozīmē, arī sarkanās kartītes, kas tika piešķirtas diviem mūsu spēlētājiem, bija diskutablas. Spēle, protams, bija grūta, pirmajā puslaikā iesitām skaistus vārtus, bet pēc tam neizmantojām savas izdevības iesist vēl vienus. Otrajā puslaikā cīnījāmies ne tikai pret pretinieku komandu, bet arī pret sliktu tiesāšanu. Galvenais tiesnesis aizvadīja ļoti neveiksmīgu maču, pārāk daudz reižu viņš mainīja savu lēmumu pēc līnijtiesneša padoma, laukuma tiesnesim tomēr jābūt brigādes līderim. Komandas pieredzējušie līderi cīnījās un darīja, ko varēja, nevēlos Štolceram pārmest komandas atstāšanu divu vīru mazākumā. Laiku pagriezt atpakaļ nav iespējams, jau pirmdien mums paredzēta nākamā spēle un nedomāju, ka mums ir jāskatās atpakaļ pagātnē, pirmdien spēlēsim ar svaigām emocijām," tā Nīderlandes speciālists.

Savukārt jūrmalnieku galvenais treneris Vladimirs Babičevs, kura komanda izcīnīja laimīgu uzvaru, tiesnešu darbību neuzskata par spēles izšķirošo faktoru: "Spēle bija grūta, un paldies puišiem, kuri cīnījās ar lielu atdevi un izcīnīja uzvaru. Otrajā puslaikā spēle pavērsās mums labvēlīgi, pretinieks palika mazākumā, tomēr mani spēlētāji to sāka apzināties tikai spēles beigās. Grūti pateikt, vai "Olimpa" trenera palīgam bija par ko sūdzēties spēles beigās. Visi spēlētāji, kuri bija tuvu bumbai tajā situācijā, teica, ka Ikstens nospēlējis ar roku ārpus soda laukuma, arī Štolcers savu sarkano kartīti saņēma pelnīti. Par pendeli grūti teikt, tur jāskatās atkārtojums. Protams, ka pieredzējušie "Olimpa" spēlētāji, it īpaši Astafjevs, spēlēja nozīmīgu lomu šodien laukumā, bet speciāli viņus segt nebijām gatavojušies. Žēl, ka Latvijā ir tik maz vietu, kur spēlēt futbolu. LU stadiona laukumam nav ne vainas, bet tribīne ir tāda kāda viņa ir."


Slēpts komentārs: alguns
, 2009-06-19 22:38, pirms 15 gadiem
par šadu komentu Jore noraus 200Ls sodu.
, 2009-06-19 22:45, pirms 15 gadiem
Nauris vai Kaspars Ikstens?
, 2009-06-19 22:51, pirms 15 gadiem
а вы игру видели,судья токую клоунаду устроил,зачем говорить что то если вы не знаете истины!
, 2009-06-19 23:08, pirms 15 gadiem
a kapec Olimpam treneris ir arzemnieks ? viņi ir tik bagati ?...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-19 23:55, pirms 15 gadiem
Ko Koņevs dara laukumā? Jauns ''Olimpa'' spēlētājs?

Beļajevs Slokā arī ākstījas.
';
, 2009-06-19 23:57, pirms 15 gadiem
Šādu Koņeva rīcību var traktēt kā uzbrukumu uz tiesnesi.
, 2009-06-20 00:05, pirms 15 gadiem
vai tad spasoņikovs ir tiesnesis? Tāds pats kā leladze, tagijevs un citi adjutovi. latvijā ir tikai pieci latvieši, kuri tiesā vai ir inspektori virsdlīgā. kas mēs esam - krievijas guberņa vai čekista borisa grīga nolemtie?
, 2009-06-20 00:46, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Kā parasti,zaudētāji meklē vainu tiesnešos.
a tu spēli esi redzējis,ka vari tā gudri d****?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-20 10:27, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Kā parasti,zaudētāji meklē vainu tiesnešos.
Tu esi āmurs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-20 13:00, pirms 15 gadiem
MaryJane, 00:46, pirms 12 stundām, citēt

alguns rakstīja: Kā parasti,zaudētāji meklē vainu tiesnešos.

a tu spēli esi redzējis,ka vari tā gudri d****?

Lūk tev atbildēja fans366,es vienkārši jau esmu pieradis pie tā ,ka zaudētāju komandu fani,dažreiz arī treneri meklē vainu pirmkārt
tiesnešos.Tāpēc gluži vienkārši tāda replika no manis.Tur pat spēle nav jāredz.Bet tiesneša darbu novērtē spēles inspektors,ja tiešām Spasjoņnikovs būs notiesājis slikti,tad to arī uzzināsim.
, 2009-06-20 13:58, pirms 15 gadiem
Alguns
Tu tici tikais tam ,kas raksta Tev pa prātam,es arī daudz ko varu uzrakstīt zem sazin kāda lietotājvārda,un censties pārliecināt.fans366 komentārs ir 0% vērtībā.
, 2009-06-20 14:05, pirms 15 gadiem
kLim rakstīja: а вы игру видели,судья токую клоунаду устроил,зачем говорить что то если вы не знаете истины!
Neznaju 4to ti s4itaes klounadoj, mozet igru i povedenie igrokov Olimpa v te4enie igri, kakoj primer pokazivajut molodim futbolistam svoej igroj i povedeniem takie igroki kak: stolcers, Astafjevs i Miholap.
Stolcers eto vobse unikum dve igri i dva udalenija, pravda ego vsegda udalaet odin tot ze sudja Spasjonnikovs, mozet u nix li4nij konflikt, neznaju... V4era ja bil na etoj igre i v4erasnie udalenie zasluzenoe, mozno bilo ese v na4ale igri ego udalitj. Udalenie vratara toze bilo, s moego rakursa 4istaja igra rukoj za strafnoj,a vot ni kto negovorit pro penalty v vorota Jurmali, bilo li ono? Ja kak raz sidel naprotiv i kak to ni4ego ne zametil tolko lis simulaciju Astafjeva(ne k licu takomu zasluzennomu igroku tak simulirovatj), tak 4to sudja sudil objektivno postavil v obe storoni penalty, a vot tretij gol Jurmala zabila zasluzino i vobse po igre Jurmala smotrelas lu4se, bila misl v igre. O4en ponravilsa gruzin, zalko 4to polu4il travmu, a tak ego diagonalnie pereda4i vvodili v zabluzdenie zasitnikov Olimpa. Realizuj Kalns vse svoi momenti rezultat bil bi razgromnij. U Olimpa bili tak ze 2-3 vozmoznosti dla pobedi: A.Petersons ubezal no neuo4enj uda4no probil i Miholap bil s 7 metrov golovoj no vise. Tak 4to vot takaja igra bila. A sudja prosto stal zaloznikom sloznoj igri i nesportivnogo povidenija igrokov
, 2009-06-20 14:10, pirms 15 gadiem
Andris5 rakstīja: Alguns
Tu tici tikais tam ,kas raksta Tev pa prātam,es arī daudz ko varu uzrakstīt zem sazin kāda lietotājvārda,un censties pārliecināt.fans366 komentārs ir 0% vērtībā.
O kloun opjat ti, znal bi tebja li4no dal tebe pizdulej, za tvoi tupie komenti, ti vobse po moemu ne saris v futbole
, 2009-06-20 14:21, pirms 15 gadiem
Belinskij rakstīja: pravda ego vsegda udalaet odin tot ze sudja Spasjonnikovs, mozet u nix li4nij konflikt, neznaju...
Nekas. 2007.gadā Liepājā viņu noraidīja Lajuks.
lff.lv: LFF: SK L. Metalurgs - JFK Olimps
, 2009-06-20 17:54, pirms 15 gadiem
Был на игре.Пенал в ворота Олимпа 60на 40 что был,в ворота Юрмалы- небыло.Штолцерса удалили заслуженно,Икстенса-нет.Перед тем как забить 3 гол,у игрока Ю ,кажется Беззубова,была 100% игра рукой,которую не заметил боковой,стоявший в 2 м.Вообще квалификация судей- кошмар!Тот же боковой не судил в какую-то сторону,он вообще не судил!
, 2009-06-20 18:11, pirms 15 gadiem
Redknaps bildē.
, 2009-06-20 19:47, pirms 15 gadiem
bolela rakstīja: Был на игре.Пенал в ворота Олимпа 60на 40 что был,в ворота Юрмалы- небыло.Штолцерса удалили заслуженно,Икстенса-нет.Перед тем как забить 3 гол,у игрока Ю ,кажется Беззубова,была 100% игра рукой,которую не заметил боковой,стоявший в 2 м.Вообще квалификация судей- кошмар!Тот же боковой не судил в какую-то сторону,он вообще не судил!
Вот с тобой я полностью согласен...Пенельте в ворота Олимпа,считаю был не справедливый т.к нарушение уже было до штрафной,а сюдья подождал пока он забежал в штрафную и свиснул,не смотря на то что с мячом был игрок Юрмалы...и третий гол был забит в тот момент когда уже кончилось время,судья уже дважды хотел свиснуть ,но вот только непонятно чего ждал...и я считаю что игра была ничейная...
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats
3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.