Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Armanovs

Pertija: "Taupījām spēkus pirms spēles ar "Olimpu""

Pertija: "Taupījām spēkus pirms spēles ar "Olimpu""
Tamazs Pertija
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

"Spēli sākām agresīvi - pēc pirmā puslaika izvirzījāmies vadībā ar 2:0, tāpēc otrajā puslaikā spēlētājiem bija uzdevums spēlēt uzmanīgi, lai nesaņemtu nevajadzīgas traumas," pēc spēles, kurā "Dinaburga" pieveica "Daugavu" ar 3:0, sajūtās dalījās uzvarētāju galvenais treneris Tamazs Pertija.

"Salaspilī ir mākslīgais laukums, kas palielina risku gūt savainojumus. Spēles sākumā Gučašvili guva traumu tieši šī iemesla dēļ," sūkstījās Tamazs Pertija. "Otrkārt, bija uzdevums ātri pāriet no aizsardzības uz uzbrukumu un arī taupīt spēkus, gatavojoties nākošai spēlei, kas jau būs pēc trim dienām. Nākamā spēle mums ir ar ļoti labu komandu ("Olimps" - aut.), kurai mums ir jānoskaņojas par visiem 100%."

Uz jautājumu, kā treneris sazinās ar Ziemeļkorejas leģionāriem, kuriem ir valodas barjera, Pertija atjokoja: "Sazinamies ar žestu palīdzību. Vēl es internetā sameklēju galvenos futbola terminus korejiešu valodā un, dodot uzdevumus spēlētājiem, špikoju tos no savas piezīmju lapiņas."

Norūpējies pēc spēles bija "Daugavas" galvenais treneris Vladimirs Beļajevs: "Šodien neparādījām savu labāko sniegumu, it sevišķi pirmajā puslaikā. Spēle neizdevās. Acīmredzot komandā ir arī kaut kādas iekšējās problēmas, kuras nepieciešams risināt. Trūka arī motivācijas. "Dinaburga" sajuta savu spēli, guva divus vārtus, kas bija ja ne nejauši, tad reti gan. Otrajā puslaikā pārņēmām iniciatīvu, taču neguvām vārtus, kas samazināja pārliecību par saviem spēkiem. Ja mēs uzreiz pēc pārtraukuma atgūtu vienus vārtus, tad iespējams būtu cits spēles scenārijs, bet tā - spēks samazinās un līdz ar to arī pārliecība. Otrajā puslaikā mums bija trīs, četri droši vārtu momenti, kurus diemžēl neizmantojām." Komentējot uzbrucēja Agafonova neizmantotos vārtu momentus, treneris bija skarbs: "Agafonovam ir nevis melnā josla, bet gan trūkst meistarības uzbrukuma noslēgumā. Ja komanda rada drošu momentu, tad Virslīgas spēlē tas ir jāizmanto, bet diemžēl meistarības trūkums liek par sevi manīt."


Slēpts komentārs: CSK@_fEN1
, 2009-06-18 23:48, pirms 15 gadiem
A tipo net !!!
posmotri na rezultati !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-19 11:42, pirms 15 gadiem
Go Dina!!!
malaci!!!
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats
3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.