Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: "Daugava" - "Ventspils"

Piedāvājam vārtu guvumus no "LMT Virslīgas" 2.kārtas spēles, kurā FK "Ventspils" izbraukumā ar 4:1 apspēlēja Daugavpils "Daugavas" futbolistus. Trīs vārtus iesita Vīts Rimkus.

1:0 - Rindjuks, 28'

1:1 - Rimkus, 31'

1:2 - Butriks, 65'

1:3 - Rimkus, 77' (11 m.)

1:4 - Rimkus, 90+3'

Izmantotie resursi:
fcdaugava.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-17 14:49, pirms 16 gadiem
FKV LABĀKIE!!!!!! Rimkus pirmos smuki ielika...
, 2008-04-17 15:26, pirms 16 gadiem
tnx par video! jā, Rimkus tu pusi pretinieku komandas apveda pie pirmajiem vārtiem. vēl man no sākuma likās, ka Celtnieka stadions uzlabojies salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, bet nu grūti teikt, zaļāks ir, bet diezgan bedrains :S
Frenks Orols. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
14

Sapņojošā "Daugavpils" pret debitanti "Grobiņu" – vai Orola sausā sērija turpināsies?

"TonyBet" Virslīgas 11. kārta futbolā noslēgsies ar diviem mazbudžeta klubu dueļiem. Vispirms plkst. 17.30 debitante "Grobiņas SC"/LFS Liepājā uzņems tabulas augšdaļā ielidojušo "Daugavpili", bet pusstundu vēlāk cīkstēsies Tukuma un Jelgavas futbolisti. Abu spēļu tiešraides portālā Sportacentrs.com, TV4 tiešraidē pilnā apjomā rādīsim spēli no Liepājas, bet vēlajam mačam pieslēgsimies otrajā puslaikā.
"Liepājas" un Rīgas "Metta" spēle. Foto: Mārtiņš Vējš/FK Liepāja
41

Vai Pertijas krēsls sašķobījies? "Metta" pārāka otrajā puslaikā un vēlreiz uzveic "Liepāju"

Rīgas "Metta" arī otrajā savstarpējā spēlē šosezon pieveikusi "Liepājas" futbolistus – 2:1. Kurzemes vienība otrajā puslaikā izlaida pārsvaru.
Tiesnesis Kristaps Ratnieks "Audas" un "Riga" futbolistu starpā. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
7

"Auda" pirmoreiz gūst vārtus pret "Riga", Regža neparastā sitienā izcīna trīs punktus

Latvijas futbola Virslīgā "Auda" pirmoreizi nogādāja bumbu "Riga" vārtos, taču "Skonto" stadionā pārāka (2:1) izrādījās valsts vicečempione un pašreizējā vicelīdere.