Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ambrē

Wikipedia

Informācija par Latvijas futbola Virslīgu un 1.līgu.

Sveiki visiem - vienu dienu izdomāju iemest aci Wikipedia sadaļā par Latvijas futbola Virslīgu un 1.līgu - mazliet paliku noskumis redzot kāda tur atrodās infromācija un bildes (stadionu/laukumu sadaļā).
Varbūt kādam ir vēlme un iespēja palīdzēt sakārtot šo sadaļu ar attēliem no stadioniem/laukumiem un kādu nelielu info par katru komandu un klubu - citādi mati ceļās stāvus redzot, ka Latvijas Vikipēdijas sadaļā Virslīgā šogad spēlēs FB Gulbene.
Ja Jums nav laika to izdarīt tad varbūt ir iespējam kādam atsūtīt attēlus no stadioniem, logo vai citu info man, vai kādam citam, kas vēlētos nedaudz noziedot savu laiku šai lietai, lai vismaz LV un ENG versijas Vikipēdijā būtu patīkami iemest acis gan mums pašiem gan cilvēkiem, kas pirmo reizi vēlas caur internetu apskatīt informāciju par Latvijas futbolā notiekošo!

Paldies.


, 2016-03-18 08:40, pirms 8 gadiem
nepārdzīvo, tas ir latviešu raksturs - atrast kaut ko negatīvu un palikt skumjam
, 2016-03-18 19:29, pirms 8 gadiem
labāk taisīt update english versijai
, 2016-03-22 07:22, pirms 8 gadiem
Vai šis darbs nav jādara Latkovska kungam?
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
25

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".