Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Virslīgas klubiem Covid-19 testi negatīvi; gatavi rītdienas 22. kārtas spēlēm

Virslīgas klubiem Covid-19 testi negatīvi; gatavi rītdienas 22. kārtas spēlēm
Lukass Villela ar bumbu. Foto: Optibet Virslīga

Optibet futbola Virslīgā visi klubi, kā arī tiesneši, inspektori un delegāti pirms jaunās kārtas aizvadīšanas profilakses nolūkos veikuši Covid-19 analīzes un vairāk kā 300 testi bijuši negatīvi. Jau rītdien Virslīgas spēles atsāksies ar 22. kārtas spēlēm.

Jau rītdien 17. oktobrī tiks aizvadītas visas piecas Virslīgas 22. kārtas spēles. Plkst. 13.00 ''Jelgava'' uzņems čempionus ''Riga FC'', plkst. 15.00 Jūrmalas ''Spartaks'' spēkosies pret ''Ventspili'', bet ''Daugavpils'' ar ''Metta''. Plkst. 16.00 ''Valmiera'' savā laukumā cīnīsies pret ''Tukums 2000/TSS'', bet kārtas noslēdzošā spēle aizritēs Liepājā, kur vietējā komanda uzņems RFS.

Ņemot vērā pieaugošos Covid-19 pozitīvos gadījumus Latvijā, profilakses nolūkos pirms Virslīgas atgriešanās pēc divu nedēļu pārtraukuma, visu komandu futbolisti, kā arī delegāti, tiesneši un inspektori veica Covid-19 analīzes. Rezultāti bijuši iepriecinoši - vairāk kā 300 veiktie testi bijuši negatīvi un visas iesaistītas puses gatavas 17. oktobra spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/kajbumba


, 2020-10-17 08:44, pirms 4 gadiem
Tas labi.Uz priekšu virslīga.Bet kā tur bij,vai uz spēlēm jāierodās maskās?
Vadims Ļašenko. Foto: F64
2

Ļašenko pārliecinoši tiek pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".