Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Fjodorovs: "Ja esi "Riga", vienmēr būs konkurence, tur nav variantu..."

Sportacentrs.com TV pēc vakardienas Virslīgas 1. kārtas mača starp "Riga" un "Valmiera" (2:0) aprunājās ar vienu no retajiem Latvijas futbolistiem uzvarētāju pamatsastāvā - Vladislavu Fjodorovu, kurš tagad ir pārkvalificēts par malējo aizsargu.

Luka Silagadze. Foto: Mārtiņš Vējš/Virslīga
4

''Liepāja'' izrauj neizšķirtu pret vicelīderi ''Riga'' un pamet pēdējo vietu tabulā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 13. kārta startējusi ar pārsteidzošu rezultātu. ''Liepāja'' savā laukumā mača galotnē izrāva neizšķirtu (1:1) pret tabulas vicelīderi ''Riga'' un pameta pēdējo pozīciju turnīra tabulā.
Aleksejs Golijanins. Foto: Margarita Vigule/TonyBet Virslīga
7

Golijaninam ''hat-trick'' ''Daugavpils'' trešajā uzvarā pēc kārtas

Šodien Latvijas futbola Virslīgas 12. kārta noslēdzās ar ''Daugavpils'' pārliecinošu uzvaru savā laukumā pār ''Tukumu 2000''/''Telmu''. Uzvarētājiem ar ''hat-trick'' izcēlās Aleksejs Golijanins, bet turnīra tabulā vienība līdz vienam punktam pietuvojās otrajā vietā esošajai ''Riga''.
Valerijs Lizunovs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
5

Mazbudžeta grāvējs tabulas augšdaļā – vai Tukuma daugavpilieši sarūgtinās savu pilsētu?

"TonyBet" Virslīgas 12. kārta noslēgsies ar "Daugavpils" un "Tukums 2000"/"Telms" dueli – ja agrāk būtu to ierasts saukt par cīņu tabulas otrajā ešelonā, tad šobrīd tā ir cīņa par Eirokausu pozīcijām. Spēles sākums plkst. 15.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un TV4.