Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Dinaburg" piekāpjas uzbekiem

"Dinaburg" piekāpjas uzbekiem
"Dinaburg"
Foto: Romualds Vambuts

Treniņnometnē Turcijā vēl vienu zaudējumu piedzīvojusi Daugavpils "Dinaburg" futbola komanda. Šoreiz ar 1:2 tika atzīts uzbeku "Neftchi" pārākums.

Pirmie vārti 15. minūtē tika zaudēti kuriozā veidā - aizsargs, sitot bumbu ārā no soda laukuma, trāpīja komandas biedram, no kura bumba atlēca Nikoļska sargātajos vārtos... Pēc desmit minūtēm daugavpilieši gan atspēlējās - pēc Volkova piespēles ar spēcīgu sitienu uzbeku vārtu "devītniekā" izcēlās Sādujevs. Tomēr arī šoreiz "Dinaburg" nebija lemts nezaudēt - otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē atkal neveiksmīgi nospēlēja aizsargi, no rikošeta ielaižot vēl vienus vārtus - 1:2 Ferganas "Neftchi" labā.

Nākamo maču Tamaza Pertijas trenētā komanda aizvadīs 18. februārī pret Mahačkalas "Anzhi".

"Dinaburg" sastāvs: Ņikoļskis, Naļivaiko, Uļjanovs, Simonovs, Ritus Krjauklis, Rodins (Abramovs 46'), Rolands Krjauklis, Koļcovs, Babunašvili (Volkovs, 10'), Kuļešovs, Sādujevs.

Izmantotie resursi:
www.dinaburg.com


, 2008-02-16 15:09, pirms 16 gadiem
Prieks, ka A.Nikoļskis atradis sev jaunu klubu, kur spēlēt, jo Rīgā viņš reti tika pie spēlēšanas.
, 2008-02-16 18:20, pirms 16 gadiem
Brali sogad kopaa.
, 2008-02-18 17:01, pirms 16 gadiem
noteikti ka atkal likmes pareizaas bija salikushi...
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.