Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Grigorčuks: ""Dinaburg" divas reizes pārgāja pāri centram, taču guva vārtus"

Grigorčuks: ""Dinaburg" divas reizes pārgāja pāri centram, taču guva vārtus"
Romans Grigorčuks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

""Dinaburg" divas reizes pārgāja pāri centram, taču, neskatoties uz to, guva vārtus," pēc vakar piedzīvotā zaudējums "Dinaburg" (0:1) konstatēja "Ventspils" galvenais treneris Romans Grigorčuks.

Atgādināsim, ka vakar "Dinaburg" savā laukumā ar 1:0 negaidīti pieveica "Ventspils" spēlētājus. Vienīgos vārtus pirmā puslaika vidū pretuzbrukumā guva Valērijs Afanasjevs. Jāpiemin, ka gandrīz visu spēli "Dinaburg" domāja tikai par savu vārtu drošību, bet "Ventspils" neizmantoja vismaz trīs simtprocentīgas vārtu gūšanas iespējas. Sašutis par savu spēlētaju nespēju gūt vārtus bija "Ventspils" galvenais treneris Romans Grigorčuks:

"Protams, esmu neapmierināts ar zaudējumu. Vilšanās sajūta nebūtu tik stipra, ja "Ventspils" būtu zaudējis, kā saka, pelnīti. Tā, protams, nebija - spēlējām labi, tādēļ vēl jo nepatīkamāk zaudēt. "Dinaburg" pirmajā puslaikā tikai divas reizes šķērsoja laukuma centra līniju, taču, neskatoties uz to, guva vārtus. Mums joprojām ir tā pati problēma - nespējam iesist, kad šķiet, ka tas nav iespējams. Tomēr uzbrukumā mums izdevās patiešām labas lietas, bet bez vārtu guvumiem ar to ir par maz. Zaudējums ir nepatīkams, bet ilgi pārdzīvot par to nevar, jau pavisam drīz spēle ar "Skonto", kurai jāgatavojas ļoti cītīgi."

Tamazs Pertija ("Dinaburg" galvenais treneris): "Protams, esmu ļoti priecīgs, ka "Dinaburg" uzvarēja "Ventspils". Vienmēr ļoti smagi spēlēt pret čempionu, varējām zaudēt pat ar katastrofālu rezultātu, bet Dievs bija mūsu pusē, un mēs uzvarējām. Tik smagi aizsardzībā kā pret dzeltenzilajiem mums šosezon nav klājies. 80 procentus spēles laika "Ventspils" bija priekšrocība, viņi izdarīja spiedienu uz mums, bet mēs aizsargājāmies. Esmu pateicīgs puišiem par centību un raksturu. Esmu ļoti priecīgs, ka pašiem vienreiz izdevās izveidot uzbrukumu, pēc kura guvām vārtus. Kopumā ar uzbrucēju sniegumu neesmu apmierināts, jo ir sajūta, ka spēlētājiem pietrūkst pārliecības un ticības sev. Ja izdosies šajā ziņā pielikt, mēs beigsim visu laiku spēlēt aizsardzībā un uzvaru būs vairāk."

Izmantotie resursi:
dinaburg.com


, 2009-06-15 17:24, pirms 15 gadiem
bumba ir apaļa priekš visiem
, 2009-06-15 17:25, pirms 15 gadiem
Sen zināma patiesība. Uzvar tas, kurš gūst vairāk vārtus nevis vairāk reizes pāriet pāri centram
, 2009-06-15 17:26, pirms 15 gadiem
NU jopcik, jamaak arii zaudeet! Man prieks par Dinaburgas uzvaru netikai tapec ka esmu Daugavpilietis bet ari par to ka ieradija liderim to ka lai nolaizas uz zemes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-15 17:39, pirms 15 gadiem
vot man arī liekas stulbi izteikumi,katrs izvēlas tādu taktiku,kas vislabāk var dot rezultātu,nu un kas ka maz momentu,bet svarīgi taču 3 punkti par uzvaru,nevis reizes,cik tu pārej pār centru,gribētu redzēt kā Ventspils spēlētu pret MU vai Barselonu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-15 20:36, pirms 15 gadiem
nu znatic grigi tavai komandai suudiiga aizsardziiba
, 2009-06-15 21:01, pirms 15 gadiem
Ko nu Roma tu laid...Skonto apspēlēsiet neteiksim ka bez problēmām, bet īpašām grūtībām nevajadzētu rasties. Es par to pārliecinājos pirmās 20 min. Skonto-LM spēlē, kamēr vēl varēja objektīvi spriest par spēli, jo pēc tām sākās vairāku aktieru cirks....Un dažs labs šī saita apraksta veidotājs vēlizzīda virsrakstu "ka Skonto ir apspēlējis LM".... LM zaudēja punktus pret Skonto, tas gan, bet nekādā gadījumā neapspēlēja LM. Šķiet, ka petrini vairāk kā par basketbola bumbu un mūžīgo kašķi ar Valmieras Skorpi tīmekļos dzīvē neko nav redzējis. Nedomāju, ka FKV zaudēs punktus pret Skonto..
, 2009-06-15 22:24, pirms 15 gadiem
Bumba apaļa un Kasparello99,liec Petrini mieru.Viņš raksta rakstus,Andris5 kritizē tiesnešus,tu gānī visus pēc kārtas,katram savs darbs.Ak ,jā un es pa retam piemetu ugunskuram malku.Līgo!
, 2009-06-16 10:36, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Bumba apaļa un Kasparello99,liec Petrini mieru.Viņš raksta rakstus,Andris5 kritizē tiesnešus,tu gānī visus pēc kārtas,katram savs darbs.Ak ,jā un es pa retam piemetu ugunskuram malku.Līgo!
kasparello99 ir taisnība,šis misters,, objektīvais ,,(Petrini),ir pelnījis kritiku par virsrakstu,viņš citus noliek ka rakstot neobjektīvus komentārus(mani regulāri,kaut gan paskaidrot kad,kur rakstījis viņš nevar),un šeit mēs redzam viņa,, objektivitāti,, .
Nu es gan bez tiesnešiem arī LFF kritizēju.
, 2009-06-16 12:40, pirms 15 gadiem
to alguns

Nu bez iemesla es negānu nevienu. Tieši otrādi pēc LM spēles Slokā kritizēju spēlētājus un treneri. Man vismaz redzesloks ir virzīts vairākos virzienos, ko nevarētu teikt par citiem. Ja godīgi, tad man jau ar Tevi ir vieglāk diskutēt kļuvis, nekā bija labu laiku iepriekš, kad mēs šeit ņēmāmies kā kaķis ar peli. Peace
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats
3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.