Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Blāzmu" pamet vairāki spēlētāji, "Liepājas metalurgs" par savējiem vēl neziņā

"Blāzmu" pamet vairāki spēlētāji, "Liepājas metalurgs" par savējiem vēl neziņā
Deniss Ivanovs (pa kreisi), visticamāk, Eirokausos
ar "Metalurgu" šosezon vēl paspēs uzspēlēt
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Transfēru perioda aktivitātes uzņem jaudu arī Latvijā. Rēzeknes "Blāzmu" atstājuši vairāki futbolisti, kuru vietā droši vien nāks klāt citi. Savukārt "Liepājas metalurgs" ir neziņā par savu līderu Denisa Ivanova un Ģirta Karlsona nākotni.

"Blāzmu" pamet vairāki

Kā jau bija plānots, pārmaiņas notikušas LMT Virslīgas kluba Rēzeknes "Blāzmas" sastāvā. Kā sarunā ar eSports.lv šodien apstiprināja kluba direktors Aivars Brīvers, pavisam noteikti komandā vairs nespēlēs uzbrucējs Oļegs Semjonovs (25), kurš plāno pievienoties "Jūrmalai-VV". Vārtsargs Igors Labuts (19) devies uz Īriju, lai mēģinātu izturēt pārbaudes laiku kādā šīs valsts klubā, Rolands Putāns (20) spēlēs 1. līgas vienībā "Preiļu BJSS", savukārt vairāki jaunie futbolisti (Konstantīns Afansjevs, Antons Semeņaks) dosies uz Rīgu, lai turpinātu mācības.

16. jūlijā rēzeknieši savāksies kopā, lai gatavotos Virslīgas spēlēm, kas komandai atsāksies augustā. Rītdien paredzēta komandas galvenā trenera Žaņa Ārmaņa un direktora Aivara Brīvera tikšanās ar kluba prezidentu Vasiliju Rožkovu sakarā ar iespējamajiem sastāva papildinājumiem. Ja tādi būs, tie kļūs zināmi tuvākajās dienās - visticamāk, šonedēļ.

Savukārt Krišjānis Vallers esot parakstījis profesionālu līgumu ar Glāzgovas "Celtic" sistēmu, taču oficiālie papīri līdz rēzekniešiem vēl nav nonākuši.

"Metalurgs" gaida ziņas par Ivanovu un Karlsonu

"Liepājas metalurga" sporta direktors Jurijs Andrejevs pastāstīja, ka skaidrības par divu komandas līderu - aizsarga Denisa Ivanova un uzbrucēja Ģirta Karlsona - iespējamo karjeras attīstību ārzemēs vēl nav. "Ajax Cape Town" klubs šodien pieņemšot lēmumu par visiem futbolistiem, kuri komandā pabija uz pārbaudi. Izšķirsies arī "Ajax" fārmkluba nostāja attiecībā uz Ivanovu - ja Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) čempionātā spēlējošā komanda vēlēsies Denisu redzēt savās rindās, Liepājas un "Ajax" klubi uzsāks pārrunas par iespējamo darījumu. Tiesa gan, arī pats Deniss vēl nav pieņēmis lēmumu par to, vai tiešām vēlas karjeru turpināt DĀR.

Savukārt Ģirtam Karlsonam, kurš ir brīvais aģents, tuvākajās dienās jāatgriežas Liepājā, lai tiktos ar "Metalurga" vadību un paziņotu par savu lēmumu - kur turpināt karjeru. Grieķu mediji vēsta, ka valsts otrās spēcīgākās līgas vidusmēra klubs "Pierikos" savu piedāvājumu jau veicis (180 000 eiro gada alga) un nu gaida Karlsona atbildi, kurai, pēc visa spriežot, būtu jābūt pozitīvai - Ģirts gan lūdzis pāris dienas pārdomu laiku, lai konsultētos ar ģimeni pirms atbildes. Karlsona promiešana nozīmētu, ka "Metalurgam" Eirokausos uzbrukuma iespējas būtu visai šauras. Pieteikums jau ir aizpildīts, izmaiņu tajā nebūs. Līdz ar to pastāv liela iespējamība, ka liepājnieki gaidāmajos mačos pret Tbilisi "Dinamo" būs spiesti iztikt ar saviem jaunajiem futbolistiem.


, 2009-07-13 12:39, pirms 15 gadiem
Prieks par Valleru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-13 12:53, pirms 15 gadiem
Paņem Malašonoka no Tranzit
, 2009-07-13 12:53, pirms 15 gadiem
Cerams Blāzma atradīs sev aizstājējus šiem spēlētājiem ))
, 2009-07-13 13:00, pirms 15 gadiem
Paga Kastners savainojās uz mākslīgā laukuma??Tad jau uzbrukums būs čābīgs.
, 2009-07-13 13:05, pirms 15 gadiem
Nu ko es varu teikt ... šie speletaji kuri pamet blazmu naw tie pasi labakie .. tikai 2 no siem speletajiem kuri pamet blazmu spēele pamatsastaavaa .. parejie sez uz solinja .. prieks ka komandu nepameta rečickis , riževskis un vlasovs ..vinji ir komandas lideri ..un cerams ka blazmai pievienosies vel vairaki tada tipa speeletaji ;0
, 2009-07-13 13:08, pirms 15 gadiem
Rezekne the best ~ rakstīja: Nu ko es varu teikt ... šie speletaji kuri pamet blazmu naw tie pasi labakie .. tikai 2 no siem speletajiem kuri pamet blazmu spēele pamatsastaavaa .. parejie sez uz solinja .. prieks ka komandu nepameta rečickis , riževskis un vlasovs ..vinji ir komandas lideri ..un cerams ka blazmai pievienosies vel vairaki tada tipa speeletaji ;0
A Mahinja vēl spēlē Blāzmā?
, 2009-07-13 13:15, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: 180k? Čuķ ne milonārs!
Nu prieksh taada speletaja kaa Karlsons liela nauda...
, 2009-07-13 13:15, pirms 15 gadiem
Grieķijas 2.liga.. pat Prohorenkovs tik zemu nespeleja..
, 2009-07-13 13:16, pirms 15 gadiem
A Mahinja vēl spēlē Blāzmā?

Jau vairakus gadus nespelee .. cik es zinu vinjs vacijaa speleja ... tad jurmalaa un tagat es nezinu kur vinjs atrodas =]
, 2009-07-13 13:18, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Grieķijas 2.liga.. pat Prohorenkovs tik zemu nespeleja..
tieši tur arī Prohorenkovs spēlēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-13 14:17, pirms 15 gadiem
Žēl, ka Semjonovs aiziet... tagd labā pussarga pozīcija var kļūt vājāka
Igoram vēlu iestāties kādā Īrijas klubā... lai rāda klasi
A Rolands Putāns laikam pārcelsies uz dzīvi Preiļos

Labi kā klubā paliek Riča, Pāvels Riževskis un citi pamata sastāva spēlētāji...

Valleram novēlu iekļūt Glāzgovas "Celtic" pamatsastāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-14 09:08, pirms 15 gadiem
Mikelis Osis,kapec jus visu laiku stulbumus rakstiet?Pilnigakie meli!!!Vajag iesudziet tiesa jus!!!
, 2009-07-14 10:32, pirms 15 gadiem
Parasti pie grieķiem aritmētika un formula ir vienkārša. Ir jāņem kvadrātsakne no summas ko saņems spēlētājs gadā un iegūsim algu, par kādu spēlētājs spēlēs mēnesī. Tā saucās "kalimero kvadrātsakne"...
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
32

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".