Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Jelgava" otrdien prezentēs komandu un parakstīs ētikas kodeksu

"Jelgava" otrdien prezentēs komandu un parakstīs ētikas kodeksu
Pērn "Jelgava" triumfēja Latvijas kausa izcīņā
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Otrdien, 15.martā, pulksten 18:00 Zemgales olimpiskajā centrā (ZOC) FK «Jelgava» prezentēs 2011. gada sezonas komandas sastāvu.

Starpsezonas periodā FK „Jelgavai” pievienojušies vai atgriezušies no citām komandām 12 spēlētāji (piemēram, A.Lonščakovs, D.Petrenko, J.Ksenzovs, D.Daņilovs un A.Kļimovs), bet dažādu iemeslu dēļ klubu pametuši 15 futbolisti, tai skaitā, abi leģionāri - N.Veiss (ASV) un J.Šimmura (Japāna). Komandas „kodols” - A.Lazdiņš, M.Bogdanovs, O.Malašenoks, J.Kazura, V.Kozlovs un V.Redjko ir palikuši „ierindā” un arī 2011.gadā vedīs „sarkanzilos” pretī jaunām uzvarām.

FK «Jelgava» valdes priekšsēdētājs A.Tamisārs uzsver, ka šī sezona klubam būs īpaši atbildīga, jo izpaliks virslīgas debitantu priekšrocības. «Aizvadītajā sezonā izcīnījām Latvijas kausu un veiksmīgi startējām Eiropas līgā. Bijām vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās izcīnīt uzvaru Eiropas kausos, pārspējot FK «Molde» no Norvēģijas, tādēļ viens no šīs sezonas uzdevumiem ir cīnīties par titula aizstāvēšanu. Arī jaunajā sezonā turpināsim darbu pie līdzjutēju piesaistes. Viens no soļiem šai virzienā būs kluba ētikas kodekss, ar kuru iestāsimies par godīgu spēli un attieksmi pret līdzjutējiem. Īpaši tas būtu attiecināms uz necenzētu vārdu lietošanu spēles laikā. Mums jāapzinās, ka spēles apmeklē arī ģimenes ar bērniem un lamāšanās laukumā nav labākais veids kā piesaistīt līdzjutējus. Ar šo soli aicinām arī Latvijas futbola federāciju un citus klubus aktualizēt šo jautājumu un mainīt iesīkstējušās tradīcijas,» tā A.Tamisārs.

Savukārt FK «Jelgava» galvenais treneris D.Kazakevičs norāda, ka darbs pie komplektācijas ir noslēdzies veiksmīgi, jo izdevies atjaunināt sastāvu, piesaistot jaunus un perspektīvus spēlētājus. «Ņemot vērā, ka vājāki noteikti neesam kļuvuši, šīs sezonas uzdevums būs cīņa par piekto vietu, bet labvēlīgu apstākļu sakritības gadījumā arī kaut ko vairāk. Daudz kas būs atkarīgs no tā, cik veiksmīgi izdosies izvairīties no sportiskās formas krituma sezonas gaitā. Tādēļ, komplektējot sastāvu, domājām arī par to, lai piesaistītu laba līmeņa rezerves spēlētājus, kuri varētu pastiprināt komandas spēli, izejot uz maiņu,» teic D.Kazakevičs.

Pēc futbola kluba prezentācijas žurnālistiem un visiem interesentiem būs iespēja vērot FK «Jelgava» paraugspēli, kuru komanda aizvadīs ZOC mākslīgā seguma laukumā (un tērpušies jaunajās formās).

Savu pirmo oficiālo spēli šogad FK «Jelgava» aizvadīs jau 20.martā (spēles sākums plkst.15.00), kad 2010.gada Latvijas Kausa izcīņas ceturtdaļfinālā jelgavnieki uzņems SK «Liepājas Metalurgs».

Informāciju sagatavoja:
FK «Jelgava» preses daļa


, 2011-03-12 19:18, pirms 13 gadiem
Otrdien, 15.februārī....

Diez vai
, 2011-03-12 19:20, pirms 13 gadiem
domāts "15.martā"!
, 2011-03-12 19:38, pirms 13 gadiem
Prieks par Jelgavu Kas ir ar Veisu un Šimuru? Kāpēc viņi pametuši komandu?
, 2011-03-12 19:43, pirms 13 gadiem
Yakuza rakstīja: Prieks par Jelgavu Kas ir ar Veisu un Šimuru? Kāpēc viņi pametuši komandu?
Nu Veiss bija rezervists izteikts Un tādā pusprofisionālā komandā turēt leģionāru uz beņķa nav labi
, 2011-03-12 19:56, pirms 13 gadiem
Veiss bija par shvaku un Shimuru nenjeema jo Lazdinsh palika, ja Lazdinjsh nebuutu, tad japaanis buutu palicis
, 2011-03-12 19:57, pirms 13 gadiem
Yakuza rakstīja: Prieks par Jelgavu Kas ir ar Veisu un Šimuru? Kāpēc viņi pametuši komandu?
Leģionāri tomēr prasa līgumus un lielāku naudu. Tik pārāki par vietējiem viņi pērn nebija, tāpēc tika atlaisti. Jelgava grib likt lielāku uzsvaru uz jauniem vietējiem. Tā gan ir - priekš kam viduvēju leģionāru, ja šeit pat uz vietas ir labāki vietējie?
, 2011-03-12 19:59, pirms 13 gadiem
Patīkams fakts par to kodeksu. Cerams, ka tas arī tiks ievērots. Šādu lietiņu ar Kačanova atgriešanos vajadzētu arī Skonto drošības pēc, ja nu kāda ģimene plāno aiziet uz čempionu spēli...
, 2011-03-12 21:27, pirms 13 gadiem
Veissam un shimmuram jelgava labu summu palika parada jo nemaksaja algu no septembra un veisam neizmaksaja nevienu premiju kas bija solita par lv kausu un uefa. Pat kreklu nonjema abiem.
, 2011-03-12 21:40, pirms 13 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Veissam un shimmuram jelgava labu summu palika parada jo nemaksaja algu no septembra un veisam neizmaksaja nevienu premiju kas bija solita par lv kausu un uefa. Pat kreklu nonjema abiem.
Tiesham? Kur Tu tadu informaciju uzzinaji?
, 2011-03-12 22:59, pirms 13 gadiem
No vair!kiem speletajiem jo tie divi nebij vienigie.
, 2011-03-12 23:15, pirms 13 gadiem
Šogad bijušie FK "Jelgava" futbolisti Neits spēlēs Zviedrijā, bet Džūns savā dzimtenē - Japānā. Lai veicas! ';
, 2011-03-13 06:56, pirms 13 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Veissam un shimmuram jelgava labu summu palika parada jo nemaksaja algu no septembra un veisam neizmaksaja nevienu premiju kas bija solita par lv kausu un uefa. Pat kreklu nonjema abiem.
LABS PĪĪĪĀRRR!!!!!!!!!!!
, 2011-03-13 11:44, pirms 13 gadiem
FK "Jelgava" līdz šim nav palicis nevienam parādā un arī no leģionāriem (vēl šorīt sazinājos ar viņiem facebookā) nav nekādu pretenziju. Kreklus "noņēma" visiem, jo tos šosezon tos lietos dublieru komanda. Ja kādam ir vēlme iegādāties pagājušās sezonas FK "Jelgava" formu, daži "fanu komplekti" vēl pieejami (tiesa, tiaki XXL izmēri) - pirms katras mājas spēles Fk "Jelgava" fanu lietu kioskā!
, 2011-03-14 15:25, pirms 13 gadiem
20.03. Jelgava aizvadīs Latvijas kausa spēli pret LM uz mākslīgā laukuma?
, 2011-03-14 15:43, pirms 13 gadiem
Jā, jo zaļais būs gatavs tikai aprīļa beigās
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.
Aleksejs Golijanins. Foto: Margarita Vigule
27

Daugavpils trāpa no stūra, grauj un kļūst par vicelīderi, Golijanins apvainojas un dezertē

"TonyBet" Virslīgā turpina uguņot mazbudžeta klubs "Daugavpils", kas savā laukumā jau pirmajā puslaikā guva trīs vārtus un ar 4:0 sagrāva "Metta", no otrās vietas nostumjot Baltijas bagātāko sporta klubu "Riga". Ar diviem vārtiem izcēlās Jevgenijs Miņins, kurš trāpīja gan pendeli, gan arī…stūra sitienu.
Dmitrijs Zelenkovs guva vārtus savā 24. dzimšanas dienā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Čempione un līdere RFS atspēlējas Jelgavā, uzvaras pendeli iesit Lipuščeks

Pirmo mājas spēli uz dabīgā seguma aizvadīja arī "Jelgava", kas Jāņa Lūša Zemgales Olimpiskā centra stadionā pirmajā puslaikā ar tiešo brīvsitienu pat izvirzījās vadībā, tomēr punktus čempionei un līderei RFS neatņēma (1:2) un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.