Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Malašenoks un Solovjovs spēlēs "Tranzītā"

Malašenoks un Solovjovs spēlēs "Tranzītā"
Oļegs Malašenoks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Futbola kluba "Tranzīts" galvenais treneris Igors Kičigins portālam eSports.lv pastāstīja, ka vairāki "Ventspils" futbolisti klubam tiks izīrēti. To vidū arī tādi spēlētāji kā Oļegs Malašenoks, Eduards Višņakovs, kā arī Aleksandrs Solovjovs.

Jau iepriekš bija zināms, ka "Tranzīts" šosezon būs futbola kluba "Ventspils" otrā komanda. Tas arī netika slēpts. Beidzot ir noskaidrojies, kuri "Ventspils" futbolisti jauno sezonu uzsāks tieši "Tranzītā". Par to un daudz ko citu portālam eSports.lv pastāstīja "Tranzīts" galvenais treneris Igors Kičigins:

"Futbola klubs "Ventspils" mums ir izīrējuši Aleksandru Solovjovu, Oļegu Malašenoku, Jevgēņiju Sazonovu, Pāvelu Hohlovu, Eduardu Višņakovu, Nauri Bulvīti, Artjomu Zjuzinu, Denisu Kuzmicki, kā arī Aleksandru Gramoviču. Vēl kādi divi trīs spēlētāji varētu pievienoties. Pārējie būs jaunie - 1991. - 1993. gadā dzimušie futbolisti.

Komandas galvenais uzdevums šajā sezonā būs dot iespēju spēlēt jaunajiem. Ir jāpanāk jauno progress, lai tie varētu palīdzēt nākotnē gan "Ventspils" lielajai komandai, gan arī Latvijas izlasēm. Latvijas čempionāta līmenis ir pietiekami augsts, lai spēlētāji varētu attīstīties. Nekāda cita uzdevuma komandai nav, nav noteikts par kādu vietu mums vajadzētu cīnīties."

Kičigins arī uzskata, ka komanda visās pozīcijās ir labi nokomplektēta: "Nav mums kādas izteikti vājākas vai stiprākas līnijas. Ir jāstrādā gan ar aizsargiem, gan pussargiem, gan uzbrucējiem."

"Sestdien pret "Dinaburg", domāju, ka laukumā būs vairāk cīņas nekā kvalitatīva futbola, bet varu garantēt, ka visi būs maksimāli noskaņojušies. Sezona parādīs vai komanda tai ir gatava, vai tomēr nē. Pats esmu apmierināts ar starpsezonā paveikto, jo labi pastrādāja gan jaunie šeit Ventspilī, gan arī tie, kas devās ar "Ventspili" uz treniņnometnēm ārzemēs," pastāstīja Igors Kičigins.

Tāpat jāpiemin, ka, visticamāk, "Ventspils" sastāvā līdz pat vasarai spēlēs arī Andris Vaņins, kuram nav izdevies noslēgt līgumu ar "Rubin", jo Kazaņas klubs nolēmis meklēt vārtsargu ar Krievijas pasi.


, 2009-03-11 21:45, pirms 15 gadiem
Interesanti,Tranzīts būs spēcīgs Neskatoties ka virslīgā spēlēs tikai 9 komandas,liekas ka šosezon būs interesanti,jo visas komandas labi pastiprinās un būs diezgan vienlīdzīgas
, 2009-03-11 21:55, pirms 15 gadiem
Yakuza rakstīja: Interesanti,Tranzīts būs spēcīgs Neskatoties ka virslīgā spēlēs tikai 9 komandas,liekas ka šosezon būs interesanti,jo visas komandas labi pastiprinās un būs diezgan vienlīdzīgas
Не все. ИМХО Блазма слабее стала, к сожалению. Вон и Грамович в Транзит ушёл. :-(
, 2009-03-11 21:59, pirms 15 gadiem
Taatad E.Visnakovs formu Daugavai ir atdevis...
, 2009-03-11 22:15, pirms 15 gadiem
Nu man ir žēl, bet priekš abiem puišiem tā noteikti būs labāk... "Ventspils" sastāvā pamatā būtu uzreiz grūti tikt. Labāk "Tranzītam", daudz labāk. Bet man jau labāk būtu paticis variants, ka Malašenoku izīrē "Jūrmalai" un Solovjovs pāriet uz "Burnley", bet nu neko darīt. Veiksmi abiem spēlētājiem "Tranzīta" sastāvā, vismaz tiks pamatā...
, 2009-03-11 22:16, pirms 15 gadiem
Tomeer nav tik slikti kaa bija pronozeet laiku ieprieks, domaaju ka čempionaats buus interesants.
P.S. Kas saaksies 1. liigas cempionaats????
, 2009-03-11 22:28, pirms 15 gadiem
dimex rakstīja: Tomeer nav tik slikti kaa bija pronozeet laiku ieprieks, domaaju ka čempionaats buus interesants.
P.S. Kas saaksies 1. liigas cempionaats????
1. maijā
, 2009-03-11 22:45, pirms 15 gadiem
un olimps ar loti pastiprinajies ar veteraniem!!! blazma izskatas pasvakak neka pagajuso gadu!
, 2009-03-11 22:49, pirms 15 gadiem
Vieni un tie paši cilveeki tik ceļo no vienas komandas liidz otrai,un taa kameer neapniks
, 2009-03-11 23:05, pirms 15 gadiem
Nav slikts papildinajums
, 2009-03-12 07:47, pirms 15 gadiem
Sestdien pēc spēles varēsim spriest uz ko šogad spējīgs Tranzit.Viena daļa trenējās ar FK Ventspili,viena mājās.Sākums droši vien būs smags.
Bet pēc uzvārdiem spriežot pēdējiem nu palikt nevajadzētu virslīgā un
trim no četrām virslīgu favorītkomandām kādu punktiņu arī vajadzētu atņemt.
Žeremī Porsāns-Klemantē. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
8

Virslīgas 16. kārtas izspēle sāksies ar mačiem Valmierā un Daugavpilī

Šodien plkst. 18:00 un 19:00 gaidāmas divas spēles Latvijas futbola Virslīgas 16. kārtas ietvaros. Vispirms ''Valmiera'' spēkosies pret ''Jelgavu'', bet pēcāk ''Daugavpils'' pret ''Audu''. Spēļu tiešraides kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Darko Lemajičs un Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
4

Lemajičam astotie vārti, RFS svin minimālu uzvaru Tukumā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtā Latvijas čempione RFS izcīnīja minimālu uzvaru viesos pār ''Tukums 2000/Telms'' – 1:0.
Rodrigo Gaučis. Foto: Aiga Veisa
3

Gaučis pamatlaika izskaņā izrauj ''Grobiņai'' neizšķirtu pret ''Metta''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtas spēlē Rodrigo Gaučis pamatlaika izskaņā izrāva punktu ''Grobiņai'' viesos pret ''Mettas'' futbolistiem – 1:1.