Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: Virslīgas sezonas atklāšanas spēlē "Jelgava" ar grūtībām pieveic "Babīti"

10. martā Olainē norisinājās "SynotTip" futbola Virslīgas sezonas atklāšanas spēle starp FK "Jelgava" un SK "Babīte/Dinamo" komandām. Pirmais puslaiks pagāja nominālo mājinieku zīmē, jelgavnieki daudz kontrolēja bumbu, un jau 5. minūtē atklāja rezultātu - pirmie sezonas vārti leģionāra Rafaela Ledesmas kontā. Otro puslaiku aktīvi iesāka viesi, izveidojot vairākas vārtu gūšanas iespējas, vienreiz bumba pabija "Jelgavas" vārtos, tomēr tie tika gūti no aizmugures stāvokļa. Turpinājumā komandas apmainījās ar momentiem, tomēr vairāk gūto vārtu nebija, un līdz ar to "Jelgava" izcīnīja smagu uzvaru ar 1:0 (1:0; 0:0).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-11 00:22, pirms 7 gadiem
bēdīgi slavenais mērglis100 rakstīja: Skatoties video galīgi pēc imugures neizskatījās, kad izlīdzināja. var jau būt, ka stadionā sēžot tomēr bija
nezinu kādu video tu skatījies, bet pat no centra kameras var pateikt, ka bija aizmugure
, 2017-03-11 00:50, pirms 7 gadiem
Jāsaka, ka Babīte neslikti izskatījās šajā mačā. Cerams tā būs arī turpmāk. Apsveicu Ledesmu ar pirmajiem vārtiem Latvijā un Jelgavu ar pirmo uzvaru. Babītei nevajag nokārt galvas, šodien komanda cīnījās līdz galam.
, 2017-03-11 01:04, pirms 7 gadiem
bēdīgi slavenais mērglis100 rakstīja: Skatoties video galīgi pēc imugures neizskatījās, kad izlīdzināja. var jau būt, ka stadionā sēžot tomēr bija
Nu nopauzējot un apskatoties tomēr kāds pusmetriņš-metriņš bija.
, 2017-03-11 13:43, pirms 7 gadiem
bēdīgi slavenais mērglis100 rakstīja: Skatoties video galīgi pēc imugures neizskatījās, kad izlīdzināja. var jau būt, ka stadionā sēžot tomēr bija
Labs orientieris ir soda laukuma līnija. Video labi var redzēt, ka Babītes uzburcējs piespēles brīdī bija tuvāk Jelgavas vārtiem (tālāk no soda laukuma līnijas), nekā pēdējais Jelgavas aizsargs.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
32

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".