Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

LFF valde apstiprina "LMT Virslīgas" kalendāru un papildina reglamentus

LFF valde apstiprina "LMT Virslīgas" kalendāru un papildina reglamentus
Guntis Indriksons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde pieņēma LMT Virslīgas kalendāru, kā arī piedāvāja izmaiņas un papildinājumus 2010.gada Latvijas čempionātu reglamentos. LMT Virslīga šogad notiks no 10. aprīļa līdz 13. novembrim LFF apstiprinātajos stadionos. Savukārt Latvijas futbola čempionāta Pirmā līga notiks no 1.maija līdz 13.novembrim LFF apstiprinātajos laukumos.

Pēc sportiskā principa tika pieņemta arī FK Kuldīga dalība Latvijas futbola čempionāta Pirmajā līgā, kā arī pārējais Pirmās līgas sastāvs.

LMT Virslīgas kalendārs pieņemts galīgajā lasījumā, bet reglamentos vēl šonedēļ iespējamas izmaiņas. Reglamentu papildinājumi ietver kārtību, kādā klubiem jāiesniedz pieteikums dalībai LMT Virslīgā, kā arī Pirmajā līgā. Šie papildinājumi pieteikumos iekļauj prasības norādīt līgumu finanšu pusi, apdrošināšanas polišu kopijas utt.

LMT Virslīgā šogad spēlētāju pārejas starp klubiem un papildus spēlētāju pieteikumi atļauti tikai pāreju jeb tranfēru periodu ietvaros no 15.februāra līdz 31.martam un no 9.jūlija līdz 8.augustam. Pirmajā līgā spēlētāju pārejas periods šogad ir no 1.marta līdz 20.aprīlim un no 10.jūlija līdz 15.augustam.

Ieviesti arī mārketinga noteikumi. Tie saistīti ar stadionu sakārtošanu un savlaicīgu informācijas plūsmu no LMT Virslīgas. Te prasības ir, piemēram, bezvadu internets stadionā, reklāmas baneru izvietošana un uzturēšanu, kā arī tas, ka spēļu plakātos, programmiņās un biļetēs jābūt attēlotiem LMT Virslīgas sponsoru logotipi atbilstoši LFF izstrādātai shēmai.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Hartmanis
LFF preses sekretārs


, 2010-03-09 20:56, pirms 14 gadiem
vareeja, ja godiigi, iekljaut obligaatu prasiibu virsliigas klubiem vismaz primitiivu maajas lapu uztureet ar sastaavu, kalendaaru un iisiem jaunumiem
, 2010-03-09 21:03, pirms 14 gadiem
mmm. bezvadu nets... good..
, 2010-03-09 21:12, pirms 14 gadiem
Piekrītu 100% Carloz un iesaku "bombardēt" visiem līdzjutējiem tos klubus ,kurām nav savas mājas lapas.Tas ir kauns un negods arī LFF,kura nav spējīga atrisināt tik vienkāršu jautājumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-09 23:22, pirms 14 gadiem
FK Kuldīga-acīmredzamais neticamais.
, 2010-03-09 23:50, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: Piekrītu 100% Carloz un iesaku "bombardēt" visiem līdzjutējiem tos klubus ,kurām nav savas mājas lapas.Tas ir kauns un negods arī LFF,kura nav spējīga atrisināt tik vienkāršu jautājumu.
Tur es tev 100% piekrītu. Biju pirms neilga laiciņa tepat uztaisījis rakstu - tās mājaslapas lielākajai daļai ir tiešām briesmīgas.
, 2010-03-09 23:51, pirms 14 gadiem
Vismaz kaut ko dara!
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
30

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".