Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: R.Vīksne

Video: Latvijas futbola Virslīgas apskats

Piedāvājam Jums šīs sezonas pirmo Latvijas futbola Virslīgas apskatu, kurā galvenie sarunu temati ir par aizvadītu 31. un gaidāmo 32. kārtu. Apskatā piedalās futbola analītiķis, laikraksta "Diena" žurnālists Iļja Poļakovs un "Sportacentrs.com" futbola žurnālists un statistiķis Edmunds Novickis.

, 2012-10-05 23:23, pirms 12 gadiem
Lieliski, tiešām lieliski. Turpiniet iesākto darbu! Ar interesi noskatījos visu, ļoti profesionāli.
, 2012-10-05 23:54, pirms 12 gadiem
Beidzot! Viss smuki, labi izstāstīts. Tikai žēl, ka tik vēlu un sezona jau tūlīt galā, uz beigām Virslīga sāka ieskrieties, bet tūlīt viss beigsies un pieļauju, ka daudziem zudīs interese. Varbūt var piesieties pie vizuālā noformējuma, bet, kā saka pirmie kucēni jāslīcina, un finansiāli šis pasākums jau arī droši vien ir visai ierobežots. Atliek novēlēt neapstāties pie iesāktā un turpināt padarīt Virslīgu skatītājiem pievilcīgāku
, 2012-10-06 00:01, pirms 12 gadiem
TINKIJSVINKIJS rakstīja: Beidzot! Viss smuki, labi izstāstīts. Tikai žēl, ka tik vēlu un sezona jau tūlīt galā, uz beigām Virslīga sāka ieskrieties, bet tūlīt viss beigsies un pieļauju, ka daudziem zudīs interese. Varbūt var piesieties pie vizuālā noformējuma, bet, kā saka pirmie kucēni jāslīcina, un finansiāli šis pasākums jau arī droši vien ir visai ierobežots. Atliek novēlēt neapstāties pie iesāktā un turpināt padarīt Virslīgu skatītājiem pievilcīgāku
Labāk vēlāk, nekā nekad.
Cerams vēl par izlasi arī paspēs papļāpāt. Būtu interesanti uzzināt ekspertu domas ari par U-21 izlasi
, 2012-10-06 00:08, pirms 12 gadiem
Tiešām prieks par šāda veida analītisku raidījumu, bet jāpiekrīt jau augstāk rakstītājiem, ka žēl, ka šādi apskati nebija visu sezonu! Bet nu vismaz cerams, ka līdz sezonas beigām tādi būs!
, 2012-10-06 00:18, pirms 12 gadiem
Edmundam krekla apkaklīte nav kārtīgi sakārtota. Baigi griež tas acīs Un malači ka esat sākuši ko tādu.
, 2012-10-06 02:52, pirms 12 gadiem
bets rakstīja: Tiešām prieks par šāda veida analītisku raidījumu, bet jāpiekrīt jau augstāk rakstītājiem, ka žēl, ka šādi apskati nebija visu sezonu! Bet nu vismaz cerams, ka līdz sezonas beigām tādi būs!
Agrāk nebija krievu firmas pētījumi par katru spēli. Nebija, uz ko balstīties. "Dienas" Poļakovs jau tagad arī baigi gudrais, izmantojot šo analīzi. Paldies veidotājiem par apskatu! Viss iet uz priekšu. Nākamgad nepārklāsies spēles, un būs iespēja redzēt visas spēles tiešraidēs vai klātienē. Vēl šitie apskati. Super!
, 2012-10-06 17:32, pirms 12 gadiem
joki ta joki, bet šodien noskatoties šos ekspertus var redzēt, ka daudzās lietās porgnozējuši ne pārāk precīzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
18

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".