Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

''Valencia'': ''Hildebrandam nav nākotnes mūsu komandā''

''Valencia'': ''Hildebrandam nav nākotnes mūsu komandā''
Timo Hildebrands
Foto: AP

Spānijas futbola kluba ''Valencia'' vadība atklājusi, ka neredz nākotni vārtsargam Timo Hildebrandam komandas rindās, pieminot, ka vācu futbolists var sākt meklēt sev jaunu darba vietu.

Vācijas izlases spēlētājs pievienojās ''Valencia'' 2007. gadā un līdz šim komandas rindās ir piedalījies 33 spēlēs. Šosezon Hildebrands spāņu kluba rindās ir aizvadījis tikai vienu draudzības spēli, jo komandas galvenais treneris Unaī Emerijs priekšroku spēlēt dod 23 gadus vecajam Renanam Brito Soaresam.

29 gadus vecais Hildebrands atklāja, ka viņa karjerā patreiz iestājies ļoti grūts periods un viņš vairs nejūtoties kā profesionāls futbolists. ''Kluba vadība man atklāti liek manīt, ka es komandas plānos vairs neietilpstu,'' laikrakstam ''Marca'' sacīja spāņu kluba vārtsargs.

''Pēdējo divu mēnešu laikā es turpinu ļoti smagi trenēties, lai gan sen jau varēju tam visam atmest ar roku un padoties. Šajā sezonā esmu aizvadījis tikai vienu draudzības spēli, bet tikai tāpēc, ka pārējie abi vārtsargi bija aizņemti valstsvienību rindās. Esmu lūdzis komandas trenerim Emerijam un kluba viceprezidentam Fernando Gomezam izskatīt manu lietu, taču neko iepriecinošu neesmu no viņiem saņēmis. Būšu godīgs un teikšu, ka jūtos ļoti neapmierināts ar pašreizējo situāciju,'' tā Hildebrands.

Pagājušajā sezonā Hildebrands bija komandas pirmais numurs un palīdzēja ''Valencia'' triumfēt Spānijas kausa izcīņā ''Copa del Rey''.

Izmantotie resursi:
setantasports.com


, 2008-10-30 18:57, pirms 16 gadiem
Nu , tad jau laiks meklēt jaunu klubu !
, 2008-10-30 19:00, pirms 16 gadiem
Pēdējās dienās spāņu presē maļ un maļ šo tēmu, bet neko jaunu nepasaka Ja Timo dodas atpakaļ uz Vāciju, cerams, tā tomēr būs kāda cita komanda, nevis Hofenheima.
, 2008-10-30 20:15, pirms 16 gadiem
Tā nav tā skaistā spēle bildē, kurā Valensija kapitulēja Barcai ar 0:6? (ļauns jociņš)
, 2008-10-30 20:15, pirms 16 gadiem
Nosaukt Hildebrandu par Vācijas izlases vārtsargu manuprāt nav īsti pareizi
, 2008-10-30 22:57, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Nosaukt Hildebrandu par Vācijas izlases vārtsargu manuprāt nav īsti pareizi
Šito pašu ievēroju! Bet visi tikai kapā mīnusonus!
, 2008-10-30 23:03, pirms 16 gadiem
Domāju, ka Hilderandu Vācijā sagaidītu ar atplestām rokām. "Bayern" Renzingam nav īpaši labi laiki. Vārtsargs vēl nav pieredzējis. Varbūt tieši tur Hildebrandam atrastos vieta? Vai varbūt atpakaļ Stuttgart, kad Lēmans aizies no profesionālā futbola? Domāju, ka nākamsezon "Stuttgart" vārtsarga vieta atkal būs vakanta. Veiksmi Timo. Uz izlasi ir grūti skatīties ja priekšā ir Roberts Enke, Renē Adlers un Tims Vīze, visiem ir labas, stabilas komandas. Bet nešaubos, ka Hildebrands pēc pāris gadiem būs atpakaļ Vācijas izlasē! Veiksmi!
, 2008-10-31 10:03, pirms 16 gadiem
Noieram, Fromlovicam un Zipelam ir labaakas izredzes, nekaa Hildebrandam, un ja Leevam ievajadzeesies kaadu pieredzeejusho, tad es njemtu Franku Rostu...
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
20

Mbapē oficiāli pievienojas Čempionu līgas uzvarētājai ''Real Madrid''

Spānijas Karaliskais futbola klubs, pašreizējā ''La Liga'' un UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides ''Real'' oficiāli izziņojusi Francijas superzvaigznes Kiljana Mbapē piesaisti.
Kiljans Mbapē. Foto: Reuters/Scanpix
10

150 miljonu eiro bonuss par līguma parakstīšanu – Mbapē pāreja uz "Real"

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja un Spānijas čempione Madrides "Real" nokārtojusi dokumentus un tuvākajā laikā pavēstīs par Francijas izlases uzbrucēja Kiljana Mbapē pievienošanos. Reaktīvais futbolists bonusā par līguma parakstīšanu saņems 150 miljonus eiro, vēstī BBC.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
6

Mbapē parakstījis dokumentus, lai kļūtu par Madrides ''Real'' futbolistu

Futbola apskatnieks Fabricio Romāno ziņo, ka francūzis Kiljans Mbapē ir parakstījis visus nepieciešamos dokumentus, lai kļūtu par karaliskā Madrides ''Real'' futbolistu. Oficiāls paziņojums gaidāms nākamās nedēļas laikā.