Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Real" negrasās šovasar pārdot par 60 miljoniem nopirkto Joviču

"Real" negrasās šovasar pārdot par 60 miljoniem nopirkto Joviču
Luka Jovičs. Foto: Zuma Press/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" pagājušajā vasarā par 60 miljoniem iegādājās serbu uzbrucēju Luku Joviču. Viņa pirmā sezona karaliskā kluba rindās pārvērtusies par vilšanos, tomēr "Real" pagaidām neplāno no Joviča atvadīties.

"Luka ir perfektā vecumā, lai augtu gan kā futbolists, gan kā cilvēks. Viņam ir spēkā esošs līgums līdz 2025. gadam, un mēs rēķināmies ar viņu. Pirmā sezona nevienam nav viegla, jo jāpierod pie jaunas valsts, valodas un kultūras. Mēs zinām viņa potenciālu, tāpēc neviens nešaubās, ka viņš vēl palīdzēs komandai," ir Madrides "Real" nostāja par 22 gadus veco Joviču. Jāpiezīmē, ka uzbrucējs iekūlās skandālā, jo pēc atgriešanās Belgradā devās ballēties, kaut viņam bija jāievēro pašizolācija. "Real" gan uzsver, ka nekas nav noticis bez kluba un vietējās policijas ziņas.

Jovičs pagājušā gada jūlijā tika iegādāts par 60 miljoniem no Vācijas Bundeslīgas kluba Frankfurtes "Eintracht", kura rindās serbs 2018./19. gada sezonā 48 spēlēs guva 27 vārtus. Savukārt debijas sezona "Real" sastāvā pārvērtusies par vilšanos, jo viņš spējis izcelties tikai divas reizes – pret "Leganes" un "Osasuna". Transfēru tirgū Joviča vērtība tagad sarukusi uz pusi, tomēr "Real" uzsver, ka negrasās atvadīties no uzbrucēja.

"Ir iespējams izveidot sarakstu ar spēlētājiem, kuri 21 vai 22 gadu vecumā izskatījās iestagnējuši, bet kuri 25 gados bija starp desmit labākajiem spēlētājiem pasaulē. 27 vārti Bundeslīgā – neviens tos nedāvina," komunicējis "Real" klubs. Jovičs šajā sezonā aizvadījis tikai vienu pilnu spēli – 25. septembrī pret "Granada".

Lai gan Madrides "Real" nosaukums locīts norvēģu brīnumbērna Ērlinga Holanna sakarā, un Dortmundes "Borussia" par viņu vēlas 75 miljonus, tiek apgalvots, ka "Real" šajā vasarā nevienu centra uzbrucēju neplāno iegādāties.

Izmantotie resursi:
https://as.com/futbol/2020/04/12/pr...


Roberts Levandovskis. Foto: FC Barcelona
1

Levandovskim hat-trick, "Barcelona" atspēlējas pret Valensiju

Spānijas futbola meistarsacīkšu nākamajā kārtā paredzēto Katalonijas dueli kopvērtējuma otrajā ailē sagaidīs "Barcelona", kura šovakar atspēlējās un ar 4:2 pārspēja "Valencia". Visus trīs vārtos otrajā puslaikā iesita Roberts Levandovskis.
Seviljas "Real Betis" līdzjutēji pilsētas derbijā. Foto: Raul Caro/EPA/Scanpix

Seviljas derbijā ierastais iznākums

Četri no pēdējiem pieciem Seviljas derbijiem beigušies neizšķirti. Tāds iznākums bija arī svētdien notikušajā "Real Betis" un "Sevilla" divkaujā.
Anhels Korrea pārspēj Unaju Simonu. Foto: Juan Medina/Reuters/Scanpix

Atlētu duelī madridieši krietni samazina Bilbao izredzes tikt Čempionu līgā

Spānijas futbola meistarsacīkšu pirmajā četriniekā jeb UEFA Čempionu līgas zonā nostiprinājās Madrides "Atlético", savā laukumā ar 3:1 pārspējot Bilbao "Athletic".