Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Šabalam uzvaras vārti Polijā, Soloveičiks debitē "Zenit-2" pamatsastāvā

Šabalam uzvaras vārti Polijā, Soloveičiks debitē "Zenit-2" pamatsastāvā
Valērijs Šabala
Foto: tspodbeskidzie.pl

Otros vārtus Polijas pēc spēka otrajā līgā šosezon guva Latvijas izlases uzbrucējs Valērijs Šabala, kurš palīdzēja "Podbeskidzie" savā laukumā ar 2:1 pārspēt "Puszcza" un čempionātā izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas.

Valērijs Šabala, kā līgas spēlēs ierasts, maču sāka uz rezervistu soliņa, taču 68. minūtē pie rezultāta 1:0 devās laukumā un jau pēc četrām minūtēm, nokļuvis vienatnē pret vārtsargu, dubultoja pārsvaru (2:0). Spēles 79. minūtē viesi guva goda vārtus (1:2). Šabala līgā šosezon piedalījies deviņās spēlēs, tikai vienā ejot pamatsastāvā, un guvis divus vārtus, bet kausa izcīņā viņam vieni vārti divās spēlēs. "Podbeskidzie" ar 17 punktiem 11 spēlēs ir septītajā vietā.

Kipras augstākajā līgā ceturto spēli pēc kārtas nezaudēja "Pafos", kas otrajā puslaikā guva divus vārtus, atspēlējās un 73. minūtē nodrošināja uzvaru savā laukumā pār "Ermis" (2:1). Vladislavs Gabovs aizvadīja pilnu spēli, bet Antonijs Černomordijs palika rezervē. "Pafos" ar astoņiem punktiem piecos mačos ir ceturtajā vietā.

13. spēli pēc kārtas nezaudēja Krievijas Nacionālās jeb pēc spēka otrās līgas līderei Krasnojarskas "Yenisey", kas izbraukumā gan nenosargāja vadību pret "Tom" (1:1). Vladimirs Kamešs laukumā bija visas 90 minūtes. Sanktpēterburgas "Zenit-2" sākumsastāvā debitēja 18 gadus vecais pussargs Vladislavs Soloveičiks, kurš aizvadīja pilnu spēli zaudējumā pret Samaras "Krylya Sovetov" (0:1). Jau spēles sākumā viesi no Sanktpēterburgas varēja gūt vārtus, taču bijušais Klaipēdas "Atlantas" bombardieris Andrejs Paņukovs nerealizēja pendeli.

"Yenisey" ar 37 punktiem 15 spēlēs ir pirmajā vietā, bet "Zenit-2' ar 16 punktiem 16 spēlēs ir 13. pozīcijā. Pēdējā vietā ar 13 punktiem 16 spēlēs ir Voroņežas "Fakel",, kas mazākumā nenoturēja vadību un viesos ar 1:2 piekāpās "Olimpiyets". Ivans Lukjanovs netika pieteikts spēlei.

Izmantotie resursi:
Енисей - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА
Зенит-2 - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА
Футбольная национальная лига
I liga: Podbeskidzie - Puszcza 2:1 - TS...


Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
1

Uldriķis klubu sezonu Nīderlandē noslēdz ar rezultatīvu sitienu

Nīderlandes otrās spēcīgākās futbola līgas jeb "Eerste Divisie" pēdējā kārtā Roberts Uldriķis šovakar guva Leuvardenas "Cambuur" vienīgos vārtus neizšķirtā (1:1) pret "Helmond".
Valērijs Šabala. Foto: Łukasza Sobala/Press Focus

Šabalam iespaidīgs tālsitiens Polijā, "Mettas" audzēknim vārti Lietuvas kausā

Cīņu par atgriešanos Polijas 1. līgā turpina Hojņices "Chojniczanka", izbraukumā ar 4:2 pārspējot "GKS Jastrzębie". "Chojniczanka" otros vārtus skaistā tālsitienā guva Valērijs Šabala.
Kaspars Dubra pirms spēles pret Viļņas "Žalgiri". Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Dubras "Panevēža" klūp Lietuvas kausa 1/16 finālā, vārtsarga Ozola komanda izglābjas

Lietuvas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla kārtu neizdevās pārvarēt aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētajai valsts čempionei "Panevėžys", kura piekāpās (1:2) lielklubam Viļņas "Žalgirim".