Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Bez kluba esošais A. Kurakins trenēsies ar E. Višņakova "Ruch"

Bez kluba esošais A. Kurakins trenēsies ar E. Višņakova "Ruch"
Antons Kurakins
Foto: F64

Polijas Ekstraklases futbola klubs Hožuvas "Ruch" savā mājaslapā paziņoja, ka šodien komandas treniņiem pievienosies Latvijas izlases kreisās malas aizsargs Antons Kurakins.

"Zilie šodien sāks gatavošanos piektdienas spēlei pret Ļubinas "Zaglebie". Kopā ar komandu trenēsies Latvijas izlases aizsargs Antons Kurakins," teikts Polijas kluba paziņojumā. "26 gadus vecais spēlētājs šodien ieradīsies Hožuvā un pēcpusdienā pievienosies nodarbībām." Hožuvas vienību pārstāv Eduards Višņakovs, kurš atgriezās no Beļģijas un šajā Ekstraklases sezonā paguvis aizvadīt trīs mačus. "Ruch" ar 11 punktiem desmit spēlēs ieņem devīto vietu.

Kurakins sezonu sāka Skotijas klubā "Hamilton Academical", taču Skotijas Premjerlīgā aizvadīja tikai vienu spēli – pirmajā kārtā 90 minūtes un brīdinājums izbraukumā pret Glāzgovas "Rangers" (1:1), kam tā bija atgriešanās spēle augstākajā līgā. Vēl četros mačos Kurakins piedalījās Līgas kausā, tomēr pēc sliktā sezonas sākuma abas puses nolēma pārtraukt sadarbību.

Savulaik bijis Glāzgovas "Celtic" sistēmā un īrēs spēlējis Skotijas pēc spēka trešajā un ceturtajā līgā, Skotijā Kurakins atgriezās iepriekšējā vasarā. "Hamilton" sastāvā Premjerligā Kurakins iepriekšējā sezonā aizvadīja 35 spēles, visas sākot pamatsastāvā. Pirms tam četrus gadus Kurakins spēlēja "Ventspilī", Virslīgā 123 spēlēs gūstot piecus vārtus. Virslīgā Kurakins pārstāvējis arī Rēzeknes komandu.

Izmantotie resursi:
Łotysz będzie trenował z Ruchem - Aktualności -...


, 2016-09-26 15:06, pirms 8 gadiem
Kas ar Jagodinski notiek? Ir kaut kas dzirdams?
, 2016-09-26 15:58, pirms 8 gadiem
Man besī, kad nav informācijas par K. Zommeru nekad, teiktu, ka nākamais vārtusargs aiz Vaņina, bet sc pilnīgi mīksto liek. Viņam brīvdienās kārtējā uzvara. Un Parma šobrīd ieņem 5. vietu.
, 2016-09-26 17:31, pirms 8 gadiem
kur ir raksts par Rudņeva pēdējo spēli ?
, 2016-09-26 18:02, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Man besī, kad nav informācijas par K. Zommeru nekad, teiktu, ka nākamais vārtusargs aiz Vaņina, bet sc pilnīgi mīksto liek. Viņam brīvdienās kārtējā uzvara. Un Parma šobrīd ieņem 5. vietu.
Tāpēc, ka viens no SC žurnālistiem, ja nemaldos Novickis savā twitter kontā pateica, ka viņš noteikti nekad tā arī netiks Parmas sastāvā un nespēlēs.
, 2016-09-26 19:10, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Man besī, kad nav informācijas par K. Zommeru nekad, teiktu, ka nākamais vārtusargs aiz Vaņina, bet sc pilnīgi mīksto liek. Viņam brīvdienās kārtējā uzvara. Un Parma šobrīd ieņem 5. vietu.
Pirms runā, nav katru reizi tik jāmeklē virsrakstā Zommers.

D.Ikauniekam trešie vārti Čehijā (+video), DAC...
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.