Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rudņevam puslaiks uzvarā, Lukjanova un Meļņičenko klubs turpina perfekti

Rudņevam puslaiks uzvarā, Lukjanova un Meļņičenko klubs turpina perfekti
Artjoms Rudņevs
Foto: www.fc-koeln.de

Gatavojoties jaunajai sezonai, pārbaudes spēles aizvadīja Latvijas izlases uzbrucēji Artjoms Rudņevs un Deniss Rakels, bet Krievijas Nacionālās līgas vadībā joprojām ir Ivans Lukjanovs un Vitālijs Meļņičenko.

Otro pārbaudes spēli šovasar aizvadīja "Koln", kas 86. minūtē izrāva uzvaru pār 2. Bundeslīgas komandu Bīlefeldes "Arminia" (3:2). Gluži kā pirmajā pārbaudes spēlē Austrijā pret reģiona amatieru izlasi (4:0), arī šoreiz Artjoms Rudņevs laukumā pavadīja otro puslaiku. Viņš tika uzmainīts pie rezultāta 2:1 (pirmajā puslaikā abus vārtus guva franču uzbrucējs Antonī Modests) un jau gandrīz uzreiz pēc tam varēja dubultot pārsvaru – no tukšiem vārtiem bumbu izsista aizsargs. Vēlāk jau pie rezultāta 2:2 Rudņevs neizmantoja vēl vienu iespēju, bet uzvaru 86. minūtē izrāva vācu pussargs Marsels Rise.

Priekšpēdējo pārbaudes spēli pirms sezonas sākuma aizvadīja "Reading", kas ar 0:2 piekāpās zemākas līgas komandai "Wimbledon". Deniss Rakels laukumā devās 60. minūtē un piedalījās vairākos bīstamos uzbrukumos. Tikmēr pēdējo pārbaudes spēli ar uzvaru atzīmēja Jihlavas "Vysočina", kas ar 5:0 sagrāva 1. līgas vienību "Dynamo Česke Budejovice". Dāvis Ikaunieks devās pamatsastāvā un aizvadīja 62 minūtes, taču vārtus neguva. Pirmos vārtus "Jihlava" iesita pēc tam, kad pretinieku vārtsargs atvairīja Ikaunieka raidījumu un Pavels Dvoržāks varēja sist tukšos vārtos.

Jau trešo uzvaru trīs spēlēs Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā izcīnīja Voroņežas "Fakel", kas izbraukumā mazākumā ar 2:0 pārspēja Vladivostokas "Luch-Energiya". Vitālijs Meļņičenko turpina ārstēt savainojumu, bet Ivans Lukjanovs laukumā pavadīja 89 minūtes. Iepriekšējos mačos "Fakel" pārspēja Astrahaņas "Volgar" (2:1) un Naļčikas "Spartak" (1:0), esot vienīgā komanda līgā, kas vēl nav zaudējusi punktus.

Citā spēlē dramatisku uzvaru svinēja "Tambov", kas kompensācijas laika pirmajā minūtē ielaida vārtus, taču jau nākamajā izrāva panākumu pār Novosibirskas "Sibir" (3:2). Artūrs Zjuzins laukumā gāja 78. minūtē, kad rezultāts vēl bija 2:1. "Tambov" ar septiņiem punktiem ir trešajā vietā. Igaunijā uz piekto vietu pakāpās Sillamē "Kalev", kas izbraukumā ar 3:1 apspēlēja Narvas "Trans". Aleksandrs Solovjovs pēc pirmā puslaika, rezultātam esot 1:1, tika nomainīts. Skotijas Līgas kausā pie pirmās uzvaras tika "Hamilton", kas bez Antona Kurakina pieteikumā apspēlēja "St.Mirren".

Izmantotie resursi:
Факел - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА
Сибирь - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА
Eesti Jalgpalli Liit
Match report: AFC Wimbledon 2-0 Reading |...
FC Vysočina Jihlava | Reportį˛ ze zįpasu: FC...
https://www.fc-koeln.de/fc-info/new...


, 2016-07-23 22:26, pirms 8 gadiem
Apbēdina pagaidām tas, ka Zjuzins sezonas sākumā nāk tikai uz maiņu. Biju domājis, ka FNL jaunpienācējas rindās viņš būs stabils pamatsastāva pusargs. Cerams, ka sezonas laikā iegūs vietu kluba pamatsastāvā, kas būtu ļoti svarīgi arī priekš LV izlases.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķim divi vārtu guvumi 12 minūšu laikā, "Cambuur" sāpīgi izsēj pārsvaru un punktus

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" izredzes šosezon piedalīties "Eredivisie" kvalifikācijas turnīrā zaudējusi Leuvardenas "Cambuur", kuras neizšķirtā (3:3) pret "Dordrecht" divas reizes rezultatīvi sita Roberts Uldriķis.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.