Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Latvijas izlases aizsargs Gabovs atkal rezervē Polijā

Latvijas izlases aizsargs Gabovs atkal rezervē Polijā
Vladislavs Gabovs
Foto: Kjelces "Korona"

Latvijas izlases pamatsastāva labās malas aizsargs Vladislavs Gabovs izkritis no Polijas Ekstraklases vienības Kjelces ''Korona'' sākumsastāva. Uz soliņa Gabovs palika arī šovakar komandas piedzīvotajā zaudējumā 1:2 pret Vroclavas ''Slask''.

Kjelces komanda aizvadīja spēli savā laukumā un ļoti vēlējās pārtraukt trīs zaudētu spēļu sēriju. ''Slask'' noteikti nav starp Polijas Ekstraklases spēcīgākajām komandām, bet ''Korona'' atkal palika bez punktiem, ielaižot otros vārtus spēles 85. minūtē, kad pirms divām minūtēm mājiniekiem bija izdevies panākt izlīdzinājumu. Visā spēlē zaudējums ar 1:2.

Vladislavs Gabovs, Latvijas izlases labās malas pēdējo spēļu pamatsastāva aizsargs, atkal palika savas komandas rezervē. No 12 spēlēm Gabovs šosezon pamatsastāvā bijis tikai piecās spēlēs, pēdējo reizi maču uzsākot 17. septembrī. Vladislavs rezervē palicis pēdējās četrās spēlēs.

29 gadus vecā aizsargs komanda šosezon 12 spēlēs izcīnījusi 14 punktus un atrodas 12. vietā 16 komandu konkurencē. ''Slask'' apsteidza Kjelces komandu, pateicoties tieši šai uzvarai. Nākamā spēle 24. oktobrī viesos pret Eduarda Višņakova Hožuvas ''Ruch''.


, 2016-10-17 23:28, pirms 8 gadiem
Nekas, tūlīt jau izlases mači klāt - tad jau tiks pie spēlēšanas
, 2016-10-18 08:31, pirms 8 gadiem
Ja Latvijas izlases reitings krīt,mēs nespējam tikt galā pat ar pundurvalstīm,logiski zūd uzticība arī mūsu spēlētājim ārzemēs.Eiropā vienmēr pieprasīti ir latīņamerikāņi un pašlaik arī beļgu spēlētāji,kur ļoti labi darbojas futbola attīstības stratēgija.
, 2016-10-18 08:53, pirms 8 gadiem
Mjā, izlasē Gabičs parasti viens no manāmākajiem un aktīvākajiem savā flangā. Cerams, ka atgūs treneru uzticību un spēlēs!
, 2016-10-18 09:02, pirms 8 gadiem
Gabovs ir kļūda izlasē, kas pieļauta pateicoties galvenajam misēklim - Paharam.
, 2016-10-18 10:06, pirms 8 gadiem
emox rakstīja: Ja Latvijas izlases reitings krīt,mēs nespējam tikt galā pat ar pundurvalstīm,logiski zūd uzticība arī mūsu spēlētājim ārzemēs.Eiropā vienmēr pieprasīti ir latīņamerikāņi un pašlaik arī beļgu spēlētāji,kur ļoti labi darbojas futbola attīstības stratēgija.
Eiropā ir pieprasīti tie, kas spēlē futbolu! Arī islandieši un kādi 10 viņu pussargi spēlē līgās, kur Latvijas pussargi netiek, jo nav līmenis!
Es teiktu, ka ir vēl sliktāk, jo pussargi zaudē pozīcījas pat virslīgā!
, 2016-10-18 10:09, pirms 8 gadiem
Bez normāliem pussargiem tas nav futbols un nekādu baigo interesi pasaulē neizraisa, jo skatītāji nāk uz intrigu!
Apskatot Baltijas valstis, tad nevienā valstī nav skatītāju, jo sporta veids nav nr1, bet nav nr1, jo nespēlē kvalitatīvu futbolu(ir maz pussargu, kas vispār kur kotējas)
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.