Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Gorkša treneris aizliedzis "QPR" tvītot par komandu skarošām tēmām

Gorkša treneris aizliedzis "QPR" tvītot par komandu skarošām tēmām
Nīls Vornoks
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Latvijas pēdējo divu gadu labākā futbolista Kaspara Gorkša treneris Anglijas Čempionāta klubā "QPR" Nīls Vornoks aizliedzis spēlētājiem izmantot "twitter", tajā apspriežot ar klubu saistītus jautājumus.

Aizliegumu Vornoks pieņēmis pēc tam Anglijas kausa mača, kurā viņa pārstāvētā komanda zaudēja Premjerlīgas komandai "Blakcburn". Minētajā spēlē "Blackburn" aizsargs Gaels Živē izklupienā lauza kāju "QPR" pussargam Džeimijam Makijam, bet senegāliešu uzbrucējs El Hadži Diufs cūcīgi uzvedies, runājot rupjības Makijam, kamēr viņš savainots gulējis uz zāliena.

Sekojot notikušajiem incidentiem, vairāki "QPR" futbolisti ar "twitter" starpniecību pauda nepatiku pret "Blakcburn" futbolistu "netīro" spēli. Šonedēļ sodu no Anglijas Futbola asociācijas par tiesneša Hovarda Veba kritizēšanu saņēma "Livepool" pussargs Raeins Babels. Tas pamudinājis Vornoku "aizvērt savējiem mutes", aizliedzot "twitter" apspriest ar klubu saistītus jautājumus.

"Mēs nevēlamies sodu. Man bija pārrunas ar puišiem par šo tematu. Viņi joprojām drīkst lietot "twitter", taču ar norunu, ja tajā apspriestajiem tematiem nebūs nekāda sakara ar klubu," teica Vornoks.

Šosezon "QPR" sastāvā visus mačus aizvadījušais Gorkšs ir viens no aktīvākajiem "tvītotājiem" savā komandā.

Izmantotie resursi:
guardian.co.uk


, 2011-01-12 21:58, pirms 13 gadiem
nevar saprast kurš ko lauza? Varbūt lietot salauza? Un uzbrucējs, kas runāja rupjības no kuras komandas?
, 2011-01-12 21:58, pirms 13 gadiem
Pēdējā laikā no Gorkša jaunus tvītus neesmu redzējis.
, 2011-01-12 22:03, pirms 13 gadiem
St_Germain rakstīja: nevar saprast kurš ko lauza? Varbūt lietot salauza? Un uzbrucējs, kas runāja rupjības no kuras komandas?
QPR spēlētājam Mekijam Blackburn spēlētājs Diufs salauza kāju. Tā.
, 2011-01-12 22:04, pirms 13 gadiem
Īstenībā loģiski un apdomīgi no trenera puses, bet šaubos, ka kāds nāktu un skatītos Kaspara twitter kontu visu laiku un tulkotu, ja viņš rakstītu latviski. Tikai burtu QPR kombinācija jāaizstāj ar citu. Kjū Pī Ār laikam būtu pārāk saprotami, ja šādi rakstītu.
, 2011-01-12 22:20, pirms 13 gadiem
latviski jau Gorkšs var rakstīt, bet domāju,ka viņš ir pietiekami godprātīgs- ja aizliedza,tad aizliedza.
, 2011-01-12 22:40, pirms 13 gadiem
Twitteristu sāga, ibio
, 2011-01-13 11:11, pirms 13 gadiem
Tagad ir skaidrs, kapēc Kaspars twitterī vairs neko neraksta...
Valērijs Šabala. Foto: Łukasza Sobala/Press Focus

Šabalam iespaidīgs tālsitiens Polijā, "Mettas" audzēknim vārti Lietuvas kausā

Cīņu par atgriešanos Polijas 1. līgā turpina Hojņices "Chojniczanka", izbraukumā ar 4:2 pārspējot "GKS Jastrzębie". "Chojniczanka" otros vārtus skaistā tālsitienā guva Valērijs Šabala.
Kaspars Dubra pirms spēles pret Viļņas "Žalgiri". Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Dubras "Panevēža" klūp Lietuvas kausa 1/16 finālā, vārtsarga Ozola komanda izglābjas

Lietuvas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla kārtu neizdevās pārvarēt aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētajai valsts čempionei "Panevėžys", kura piekāpās (1:2) lielklubam Viļņas "Žalgirim".
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Krollis Čehijā trāpa 11 metru soda sitienu un tiek noraidīts, Cigaņiks iesit savos vārtos

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Raimonds Krollis guvis savus piektos vārtus, kā arī saņēmis pirmo sarkano kartīti Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā.