Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Rodem Dienvidāfrikas līgas kauss, Eiropā latvieši nespīd

Rodem Dienvidāfrikas līgas kauss, Eiropā latvieši nespīd
Vitālijs Maksimenko
Foto: svm.at

Latvijas futbolisti aizvadījuši spēlēs dažādās Eiropas futbola līgās, bet ar spožu sniegumu nevienam no viņiem izcelties nav izdevies. Savukārt Dienvidāfrikas līgas kausa trofeju ieguvusi Renāra Rodes pārstāvētā komanda.

Dienvidāfrikas līgas kausu ''Telekom Knockout'' izcīnījusi Latvijas aizsarga Renāra Rodes pārstāvētā ''Cape Town City'', kas ar minimālu 2:1 pieveica ''Supersport United''. Rode diemžēl šajā spēlē laukumā nedevās.

Austrijas Bundeslīgā Latvijas izlases kreisās malas aizsarga Vitālija Maksimenko ''Matersburg'' katrā no puslaikiem guva pa vieniem vārtiem un savā laukumā ar 2:0 apspēlēja ''Admira''. Vitālijs spēli sāka savas komandas starta sastāvā, bet pēc puslaika tika nomainīts. 19 spēlēs ''Matersburg'' ir 14 punkti un devītā vieta desmit komandu konkurencē, tādējādi šīvakara uzvara bija ļoti svarīga. ''Pats pēc puslaika paprasīju maiņu. Sajutu sāpes kājas aizmugurējā muskulī, bet ceru, ka pēc pāris dienām jau būs labāk,'' portālu Sportacentrs.com informēja Maksimenko.

Slovākijas augstākajā līgā Valērija Šabalas pārstāvētā ''DAC'' guva vārtus spēles pirmā puslaika vidusdaļā un ar minimālu 1:0 pieveica ''Zlate Moravce''. Šabala laukumā uz maiņu iznāca tikai 89. minūtē. Pēdējos un vienīgos vārtus šajā Slovākijas čempionātā Valērijs iesita 6. augustā pret Bratislavas ''Slovan''. Komanda ar 21 punktu 19 spēlēs ieņem astoto vietu 12 vienību konkurencē.

Polijas Ekstraklasē 21 gada vecā Vladislava Gutkovska ''Termalica-Bruk Bet'' otrajā puslaikā ielaida trīs vārtus un ar visai bezcerīgu 0:3 viesos piekāpās ''GKS Górnik''. Vladislavs nebija savas komandas pieteikumā. 19 spēlēs Gutkovska komanda iekrājusi 30 punktus, atrodoties augstajā trešajā vietā. Eduards Višņakovs savukārt palika ''Ruch'' rezervē 3:4 zaudējumā pret ''Plock''.

Ungārijas spēcīgākajā čempionātā Latvijas izlases centra aizsarga Vitālija Jagodinska ''DVTK'' savā laukumā, gūstot vārtus jau spēles 16. minūtē, ar minimālu 1:0 pieveica '' Gyirmot SE''. Jagodinskis devās komandas sākumsastāvā un nospēlēja visu spēli. 19 spēlēs vienība iekrājusi 21 punktu un atrodas devītajā vietā 12 komandu konkurencē.

Šveices pēc spēka otrajā līgā, kur pārliecinoša līdere ir Andra Vaņina pārstāvētā ''Zurich'', Artūra Karašauska ''Wil'' nospēlēja neizšķirti 0:0 savā laukumā pret ''Xamax''. Mājinieku galvenais treneris sniedza Artūram vietu komandas sākumsastāvā, bet 74. minūtē Latvijas uzbrucējs tika nomainīts. ''Wil'' ar 26 punktiem atrodas trešajā vietā, ''Xamax'' ir 36 punkti un otrā vieta, bet ''Zurich'' iekrājusi 45 punktus.

Anglijas pēc spēka 4. līgā jeb ''League Two'' Latvijas centra aizsarga Naura Bulvīša pārstāvētā ''Plymouth Argyle'' ar 2:0 pieveica ''Doncaster''. Bulvītis spēlē nepiedalījās 26. novembrī iegūtā savainojuma dēļ. Latvieša nebija komandas pieteikumā. Ar 41 punktu 20 spēlēs Bulvīša pārstāvētā komanda ierindojas pirmajā vietā turnīra tabulā.


, 2016-12-11 03:33, pirms 7 gadiem
Latvieša nebija komandas pieteikumā. Ar 41 punktu 20 spēlēs Bulvīša pārstāvētā komanda ierindojas pirmajā vietā turnīra tabulā. ''Wil'' ar 26 punktiem atrodas trešajā vietā, ''Xamax'' ir 36 punkti un otrā vieta, bet ''Zurich'' iekrājusi 45 punktus.

Plymouth Šveices čempionātā spēlē?
, 2016-12-11 10:35, pirms 7 gadiem
Viva la Barca rakstīja: Latvieša nebija komandas pieteikumā. Ar 41 punktu 20 spēlēs Bulvīša pārstāvētā komanda ierindojas pirmajā vietā turnīra tabulā. ''Wil'' ar 26 punktiem atrodas trešajā vietā, ''Xamax'' ir 36 punkti un otrā vieta, bet ''Zurich'' iekrājusi 45 punktus.

Plymouth Šveices čempionātā spēlē?
Tas bija gan īpašnieka,gan visas komandas lēmums, jo Anglijā pārāk liela konkurence,tādēļ pārcēlās uz Šveices 2.līgu
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.