Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Romanova klubam uzvara

Romanova klubam uzvara
Florins Bratu (pa labi)
Foto: AFP

Rumānijas čempionātā futbolā vakar Denisa Romanova pārstāvētā Bukarestes "Dinamo" izbraukumā ar 2:1 pārspēja "Dacia Mioveni". Mūsu vārtsargs palika rezervē.

Šķiet, nevienam vairs nav pārsteigums, ka mūsu vārtsargs Deniss Romanovs maču pavadīja uz rezervistu soliņa, noskatīdamies, kā "Dinamo" cietoksni sargā Rumānijas izlases un komandas pamatvārtsargs Bogdans Lobonts.

"Dinamo", kas nedēļas vidū "Dacia" komandai piekāpās kausa izcīņā, šoreiz prata neērtos pretiniekus apspēlēt. Pa vārtiem guva Kristea un Florins Bratu (attēlā). Pēc šīs uzvaras "Dinamo" turnīra tabulā pakāpusies uz 4. vietu ar 38 punktiem 21 spēlē. Tiesa gan, tuvākajiem sekotājiem "Steaua" un "Poli Timisoara" ir tikpat punktu, bet viena spēle rezervē. Savu 21. kārtas spēli šie klubi aizvadīs šovakar.

Izmantotie resursi:
www.dinamovisti.ro


, 2008-03-02 11:08, pirms 16 gadiem
ko tas dod,ja klubs uzvar, bet Romanovs sēž rezervē

būtu labāk zaudējuši ar Denisu rezervē
Raimonds Krollis (Nr. 9). Foto: MFK Vyškov
2

Krollis atgriežas laukumā pēc būšanas rezervē, Ozolam neveiksmīga spēle

Čehijas augstākās futbola līgas pārspēļu kārtas pirmajā spēlē uzbrucējs Raimonds Krollis laukumā bija no cīņas sākuma līdz beigām, Viškovas komandai savā laukumā ar 0:1 zaudējot šosezon augstākajā līmenī spēlējušajai Karvinas vienībai.
Valērijs Šabala (Nr. 20) un Hojņices "Chojiczanka" futbolisti pēc uzvaras. Piotr Matusewicz/PressFocus
1

19 gadniekam Rimovičam un pieredzējušajam Šabalam vārtu guvumi sezonas beigās

Čehijas Nacionālās un Polijas trešās spēcīgākās līgas pēdējo kārtu spēlēs rezultatīvi sita Latvijas futbolisti Renards Rimovičs un Valērijs Šabala.
Bjalistokas "Jagiellonia" komanda un līdzjutēji. Foto: Kamil Świrydowicz/Jagiellonia Białystok
3

Bjalistoka pirmoreiz triumfē Ekstraklasē, latvieši pēdējo kārtu vēro no malas

Otro gadu pēc kārtas Polijas futbola Ekstraklases trofeju kāda komanda izcīnīja pirmoreiz, šoreiz kluba spilgtāko sasniegumu nopelnot Bjalistokas "Jagiellonia" vienībai, kas sīvā neklātienes sacīkstē par titulu pieveica Vroclavas "Śląsk".