Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Vaņins: "Izlasei ir potenciāls"

Vaņins: "Izlasei ir potenciāls"
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piedāvājam Latvijas futbola izlases spēlētāju Andra Vaņna, Alekseja Višņakova un Andreja Rubina komentārus pirms UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles pret Maltas valstsvienību, kas notiks šo piektdien, 7.oktobrī plkst 20:00 Skonto stadionā, Rīgā.

„Savu skatītāju klātbūtnē noteikti jāuzvar. Ja spēlēsim kā pret Gruziju un Grieķiju, problēmām nevajadzētu būt. Pēdējās divas spēles pierādīja, ka Latvijas izlasei ir potenciāls,” uzskata izlases pamat vārtsargs Andris Vaņins.

„Viss atkarīgs no mums pašiem. Viss ir kārtībā, nopietnu savainojumu spēlētājiem nav, visam vajadzētu būt labi,” pirms spēles ar Maltu pauž viens no Latvijas izlases futbolistiem Aleksejs Višņakovs. Futbolistam nav izskaidrojuma, kāpēc kvalifikācijas cikla beigās komanda spēlē labāk nekā tā sākumā. „Laukumā saprotamies labi, izlasē ir jaunas sejas,” pauž Višņakovs. Tāpat viņš uzsver, ka vienmēr ir patīkami spēlēt, kad tribīnes ir pilnas un cer, ka arī uz maču pret Maltas izlasi līdzjutēji atnāks.

Arī Andrejs Rubins, kurš pēc ilgāka laika ir atgriezies izlases nometnē pirms spēlēm ar Maltu un Horvātiju pauž optimismu. „Ir forši atkal būt izlasē, jācer, ka uzvarēsim. Izlasē ir daudz jaunu seju, patīkami. Maltas izlasē ir viens ļoti labs uzbrucējs - Maikls Mifsuds,” uzskata Rubins. Pret Latvijas izlasi gan viņš, visticamāk, nespēlēs, jo ir guvis savainojumu.

Malta kvalifikācijas ciklu noslēgs ar pēdējo sesto vietu F apakšgrupā, bet Latvijai vēl ir iespējas tikt augstāk par 5. vietu. UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra F apakšgrupas spēle pret Maltas valstsvienību notiks piektdien, 7. oktobrī plkst 20:00 (pēc Latvijas laika) „Skonto” stadionā, Rīgā. Savukārt kvalifikācijas cikla noslēdzošais mačs pret Horvātiju valstsvienību paredzēts otrdien, 11. oktobrī izbraukumā Rijekā.


, 2011-10-06 12:43, pirms 13 gadiem
Forši ka piektdien ir spēle cerams, ka būs daudz cilvēki, kā nekā pēc uzvaras var iet nesteidzoties kost
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-06 14:16, pirms 13 gadiem
Pipars_Oksiks rakstīja: Ar Starkovu priekšgalā šai izlasei nav pilnīgi nekādu izredžu!
Uz ko pamatojas tavi murgi? Iepriekšējo spēli pret Maltu diezgan pārliecinoši vinnējām.
, 2011-10-07 01:45, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Uz ko pamatojas tavi murgi? Iepriekšējo spēli pret Maltu diezgan pārliecinoši vinnējām.
Ja tu to spried pēc rezultāta, tad 2-0 nav pārliecinoši + ja tev būtu laba atmiņa, tad Malta mūs pat beigās spieda un trāpīja pa stabu...
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.