Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: M.Jey

“Chelsea” gatavi maksāt 150 miljonus eiro par Ronaldu

“Chelsea” gatavi maksāt 150 miljonus eiro par Ronaldu
C.Ronaldo

Tiek ziņots, ka Anglijas premjerlīgas klubs Londonas “Chelsea” ir gatavs piedāvāt 150 miljonus eiro par Madrides “Real” pussargu Krištianu Ronaldu.

Pagaidām gan nav skaidrs, cik liela ticamība ir šīm baumām, tomēr ņemot vērā, ka klubs pieder Romānam Abramovičam, tad iespējams ir praktiski viss. Atcerēsimies kaut vai Fernando Toresa iegādi, kura izmaksāja “Chelsea” 50 miljonus sterliņu mārciņu.
Ronaldu jau pārejot no Mančestras “United” uz Madrides “Real, kļuva par transfēru rekordistu. “Real” komanda par viņa pāreju samaksāja 93 miljonus eiro.

“Chelsea” gatavi maksāt 150...


, 2011-03-16 13:29, pirms 13 gadiem
Ahah, neceriet. Nespēlēs viņš nevienā citā premjerlīgas komandā, tikai United. Un viņa līguma izpirkuma summa ir 1 miljards eiro, šāds cipars nav uzlikts joka pēc. Madridei naudas netrūkst, Ronaldu tur paliks vismaz līdz līguma termiņa beigām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-16 15:51, pirms 13 gadiem
NEEEE!
, 2011-03-16 18:48, pirms 13 gadiem
es tev teiksu vienu Chelsea,nebūs!
, 2011-03-17 01:58, pirms 13 gadiem
tempijs rakstīja: Ahah, neceriet. Nespēlēs viņš nevienā citā premjerlīgas komandā, tikai United. Un viņa līguma izpirkuma summa ir 1 miljards eiro, šāds cipars nav uzlikts joka pēc. Madridei naudas netrūkst, Ronaldu tur paliks vismaz līdz līguma termiņa beigām.
1 miljards??? hahah idins!
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
39

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķim divi vārtu guvumi 12 minūšu laikā, "Cambuur" sāpīgi izsēj pārsvaru un punktus

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" izredzes šosezon piedalīties "Eredivisie" kvalifikācijas turnīrā zaudējusi Leuvardenas "Cambuur", kuras neizšķirtā (3:3) pret "Dordrecht" divas reizes rezultatīvi sita Roberts Uldriķis.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
1

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".