Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Portugāle lūdz FIFA atļauju iekļaut izlasē bijušo Brazīlijas U20 pussargu

Portugāle lūdz FIFA atļauju iekļaut izlasē bijušo Brazīlijas U20 pussargu
Fernandu
Foto: SIPA/Scanpix

Portugāles Futbola federācija izteikusi oficiālu lūgumu Starptautiskajai futbola federāciju asociācijai (FIFA), lai saņemtu atļauju uz nacionālo valstsvienību izsaukt Brazīlijā dzimušo pussargu Fernandu.

26 gadus vecais Altoparaiso (Brazīlija) dzimušais futbolists par Portugāles pilsoni kļuva pagājušā gada decembrī, bet Eiropas valsts izlasi nevarēja pārstāvēt, jo jauniešu vecumā aizvadīja trīs mačus Brazīlijas U20 izlasē. Portugāles Futbola federācija ir lūgusi FIFA ļaut Fernandu pārstāvēt portugāļu valstsvienību, visticamāk, ar cerību, ka varēs iekļaut pussargu izlases kandidātu sarakstā dalībai Pasaules kausa finālturnīrā.

Portugāles čempionvienībā "Porto" spēlējošais balsta pussargs Fernandu komandā spēlē kopš 2007.gada. Šī gada sākumā Fernandu pagarināja līgumu ar Portu vienību līdz 2017.gadam.

Portugāles izlasē šobrīd jau ir viens Brazīlijā dzimis futbolists – Madrides "Real" centra aizsargs Pepe. Bijušajais "Porto" spēlētājs Portugāles izlasē debitēja 2007.gadā, tiesa, Pepem šķēršļus spēlēšanai portugāļu valstsvienībā nelika Brazīlijas izlases pieraksts.

Izmantotie resursi:
abola.pt


, 2014-03-28 17:05, pirms 10 gadiem
No Way!!!!!!!

Tad jau citi pēc tam arī nāks ar šādiem lūgumiem
, 2014-03-28 17:06, pirms 10 gadiem
Portugālei,es tā ceru,ka būs labs sastāvs uz WC!(galvenais,lai ar CR nekas atlikušajā sezonas daļā slikts neatgadās,tākā ar Valdesu)
Daudzi,man var nepiekrist,bet PORTUGAL šovasar cīnīsie par pasaules kausu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-28 18:28, pirms 10 gadiem
djimanti rakstīja: Portugālei,es tā ceru,ka būs labs sastāvs uz WC!(galvenais,lai ar CR nekas atlikušajā sezonas daļā slikts neatgadās,tākā ar Valdesu)
Daudzi,man var nepiekrist,bet PORTUGAL šovasar cīnīsie par pasaules kausu!
Visiem būs grūti spēkoties ar Latīņameriku. Tā tas vienmēr šajos platuma grādos ir bijis un ne bez pamata
, 2014-03-28 18:51, pirms 10 gadiem
DaMarcus rakstīja: No Way!!!!!!!

Tad jau citi pēc tam arī nāks ar šādiem lūgumiem
agrāk bija kaut kāds noteikums, ka, ja kaut kādus gadus spēlētājs nav spēlējis izlasē, tad var mainīt futbola "pilsonību". tagad laikam tas ir atcelts.
, 2014-03-28 19:06, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: Itālija,Beļģija,Francija ?
Beļģija var sagādāt kādu pārsteigumu, bet nedomāju ka tiks tālāk par pusfinālu vai pat tik tālu.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
42

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).