Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Latvijas pretiniecei Nāciju līgā Kazahstānai jāmeklē jauns galvenais treneris

Latvijas pretiniecei Nāciju līgā Kazahstānai jāmeklē jauns galvenais treneris
Aleksandrs Borodjuks un Diks Advokāts
Foto: RIA Novosti/Scanpix

LETA. No Kazahstānas futbola izlases galvenā trenera amata šonedēļ atkāpies galvenais treneris Aleksandrs Borodjuks, līdz ar to Latvijas pretiniecei UEFA Nāciju līgā jāmeklē jauns stūrmanis.

Kazahstāna izlozi sagaidīja bez galvenā trenera, jo jau pirmdien Kazahstānas Futbola federācija vēstīja, ka 55 gadus vecais krievu speciālists Borodjuks pēc abpusējas vienošanās pametis amatu. Federācija vēsta, ka tuvākajā laikā izlasei tiks atrasts jauns treneris.

Borodjuks par Kazahstānas izlases galveno treneri kļuvi pērnā gada februārī, parakstot līgumu uz trim gadiem. Viņa vadībā Kazahstānas izlase septiņās spēlēs cieta sešus zaudējumus un vienu reizi nospēlēja neizšķirti.

Kazahstānas futbolisti 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijā apakšgrupā desmit spēlēs trīs reizes nospēlēja neizšķirti un cieta septiņus zaudējumus, paliekot pēdējā vietā grupā.

Borodjuks karjeras laikā vadījis Krievijas nacionālo un jauniešu izlasi, kā arī stūrējis savas dzimtenes klubus Samāras "Kriļja sovetov" un Maskavas "Torpedo", kuru viņa vadībā pārstāvēja arī Latvijas futbolists Edgars Gauračs. Pirms kļūšanas par Kazahstānas izlases treneri Borodjuks vadīja Almati "Kairat" komandu.

Latvija ar Kazahstānu spēkojās 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas apakšgrupā, vispirms nospēlējot neizšķirti 0:0, bet pēc tam ciešot zaudējumu ar 0:1.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-01-24 15:54, pirms 6 gadiem
Mūsu lielā iespēja! Kādam vajag aizbraukt, piedzirdīt futbola federācijas vadību un iesmērēt viņiem Starkovu. Varētu notransferēt pa lēto, kādiem 5 miljoniem!
, 2018-01-24 16:31, pirms 6 gadiem
Lai savāc Starkovu!!!!
, 2018-01-24 16:32, pirms 6 gadiem
Lai ņem Starkovu!
, 2018-01-24 16:35, pirms 6 gadiem
Mums jau tā pati situācija. Diemžēl tas nav dienasskārtībā.
, 2018-01-24 17:51, pirms 6 gadiem
Mums arī vajag citu treneri-steidzīgi !
, 2018-01-24 17:51, pirms 6 gadiem
Mums ar nebūtu slikti nomainīt, bet šajā organizācijā veco tikai ar kājām pa priekšu, nekā jaunu treneri.
, 2018-01-24 22:20, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Lai savāc Starkovu!!!!
Viņiem to Stariku pat par velti nevajag!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-25 06:58, pirms 6 gadiem
Lai novājinātu konkurentus federācijas stratēgijā tas tiešām būtu labs gājiens piespēlējot kazahiem Petroviču.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
36

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).