Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rūnijs negrib beigt karjeru bez panākuma

Rūnijs negrib beigt karjeru bez panākuma
Veins Rūnijs cer arvien mazāk
bēdāties par izlases sniegumu
jaunā trenera vadībā.
Foto: AP

Anglijas futbola izlases uzbrucējs Veins Rūnijs atzinis, ka būtu ļoti sarūgtināts, ja futbolista profesionālo karjeru nāktos beigt, neizcīnot uzvaru kādā no lielajiem izlašu turnīriem.

"Valstij ar tādiem futbola talantu resursiem kā Anglijai būtu jācīnās par abu turnīru [Eiropas un pasaules čempionātu] galveno balvu," pārliecināts ir Rūnijs. "Tā būtu traģēdija, ja es beigtu futbolista karjeru, neizcīnot nevineu no šīm balvā. Kā futbolists, tu vienmēr vēlies, lai tevi atcerētos kā uzvarētāju. Ceru, ka pirms es iešu "pensijā" varēšu teikt, ka esmu izcīnījis kādu panākumu ar Anglijas izlasi."

Rūnijs arī pastāstīja, ka nekvalificēšanās Eiropas čempionāta finālturnīram, protams, bija liels sarūgtinājums, taču tagad visas domas ir pievērstas nākamajam pasaules kausam. "Tāda valsts kā Anglija nedrīkst nekvalificēties diviem lielajiem turnīriem pēc kārtas."

Rūnijs cer, ka izlase varēs tās jaunajam trenerim Fabio Kapello atnest vēl kādu lielo uzvaru: "Viņa panākumi klubu līmenī ir izcili, tāpēc esmu pārliecināts, ka arī ar mūsu izlasi viņš varēs sasniegt kaut ko īpašu. Domāju, ka viņš bija vislabākā izvēle. Cerams, ka palīdzēsim viņam kļūt par leģendu Anglijas futbolā."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


, 2007-12-23 13:48, pirms 16 gadiem
Šitais jau bija publicēts... Bet es negribētu lai Angļi uzvar... lai cīnās par Medaļām!
, 2007-12-23 13:56, pirms 16 gadiem
Nu gan pateica. Kopš 1966. gada angļi jau vispār arī nekad nav neko vinnējuši. Man liekas toreiz viņi pirmo un vienigo reizi ieguva PK titulu. Par EČ nezinu.
, 2007-12-23 14:26, pirms 16 gadiem
Kas tad Runijs jau taisas iet pensija??
Nezinu gan par tiem tituliem!!
Par Pasaules chempja titulu tuvakajos Pasaules Kausos anglji var tikai cereet starp Pasaules futbola lielvalstiim!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-23 14:59, pirms 16 gadiem
tas priecee..
ceru palidzes ENG uzvaret visur.
, 2007-12-23 15:10, pirms 16 gadiem
Nav agri runat par korjeras beigsanu!
, 2007-12-23 15:15, pirms 16 gadiem
Rūnijs tas istais kas varetu runat par pensija iesanu
tikai veel kaadus 10 gadus calis noteikt speles ja nedabus kadu lielu traumu vai kaut kas tads nenotiks, protams!
, 2007-12-23 15:38, pirms 16 gadiem
Da sitas raksts jau bija pirms nedeelas!!!Sviest...
, 2007-12-24 17:14, pirms 16 gadiem
nu tad Ruunim vajadzees liidz 80 gadiem kapaat un i to nav zvaniits, ka angloiidi buus kaut vai trijniekaa kaadaa turniiraa
Edinsons Kavani. Foto: AFP/Scanpix
5

Kavani saloka Urugvajas kreklu un liek punktu gaitām izlases rindās

Urugvajas futbola izlases otrais visu laiku labākais vārtu guvējs Edinsons Kavani 37 gadu vecumā nolēmis noslēgt savas gaitas nacionālajā valstsvienībā. Tādējādi pirms šovasar gaidāmā Copa America urugvajieši palikuši bez viena no saviem visu laiku izcilākajiem futbolistiem.
Itālijas U17 valstsvienības futbolisti. Foto: UEFA

"Euro U17": Itālija pendelēs pārtrauc zaudējumu virkni pret Angliju

Pēc četru savstarpējo spēļu pārtraukuma, proti, pirmoreiz kopš 2013. gada Itālijas U17 futbola valstsvienība nezaudējusi un pārspējusi Angliju.
Frenkijs de Jongs. Foto: AFP/Scanpix
2

Sastāvu nosauc arī Nīderlande, iekļauts savainotais de Jongs

Sastāvu gaidāmajam Eiropas čempionātam futbolā nosaucis arī Nīderlandes izlases galvenais treneris Ronalds Kūmans. Starp 26 futbolistiem atrodams arī "Barcelona" centra pussargs Frenkijs de Jongs, kurš potītes savainojuma dēļ nav spēlējis vairāk kā mēnesi.