Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

R. Karloss: "Bekhemam jābūt kapteinim"

R. Karloss: "Bekhemam jābūt kapteinim"
Vai Deivids Bekhems atkal kļūs kapteini?
Foto: Scanpix

Brazīliešu aizsargs Roberto Karloss, kurš Spānijas futbola klubā Madrides "Real" pavadīja divas sezonas, kad to trenēja Fabio Kapello, uzskata, ka itāļu speciālistam Anglijas izlases kapteiņa statusā jāatgriež Deivids Bekhems.

"Tas, kas pagājušajā gadā starp viņiem notika "Real" klubā – nebija ne Kapello, ne Bekhema vaina. Esmu pārliecināts, ka Kapello Deividu uzaicinās uz izlasi, kurā viņš būs kapteinis," pastāstīja Roberto Karloss.

"Nezinu, vai Anglija uzvarēs 2010. gada Pasaules kausa izcīņā, taču finālturnīrā viņi noteikti būs," par angļu izredzēm pēc trīs gadiem stāstīja Karloss.

Pēdējais Roberto Karlosa apgalvojums reti kurā izraisa šaubas, taču minējums par izlases kapteiņa apsēju uz Bekhema rokas, pagaidām ir zem lielas jautājuma zīmes. Tieši Kapello valdīšanas laikā Madridē, Bekhema zvaigznes statuss strauji aptumšojās, un iespēja, ka itāļu diktators nolems to atjaunot, kaut vai zem britu sabiedrības spiediena, ir visai niecīga.

Izmantotie resursi:
www.goal.com


, 2007-12-23 17:51, pirms 16 gadiem
savējie savējos vienmēr aizstāv...
, 2007-12-23 17:51, pirms 16 gadiem
Ir pelnījis.
, 2007-12-23 17:58, pirms 16 gadiem
Ir līderis.
, 2007-12-23 18:00, pirms 16 gadiem
Es domāju, ka Deividam iedos uzspēlēt pret Šveici 6.02. un ieliks viņu tai spēlē par kapteini. Tā būs D.B. 100. spēle izlasē. Bet pēc tam - who knows? Viss atkarīgs no formas. Raits Filipss, Bentlijs un Lenons noteikti arī pretendēs uz RW pozīciju. Par viņa spējām līmenī nospēlēt izlasē ilgtermiņā gan stipri šaubos. Nav jau vairs tie gadi, kā saka... Vēlme pārstāvēt savu valsti viņam ir.. Daudz lielāka nekā ļoti daudziem jaunajiem, bet ar to jau vien nepietiek...
, 2007-12-23 18:13, pirms 16 gadiem
Nu, īsts līderis ir JT - es viņam uzticētu kapteiņa apsēju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-23 18:58, pirms 16 gadiem
Nez nez!! Anglijai vins ljoti noderetu, bet par kapteini es liktu J. Terry!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-23 19:42, pirms 16 gadiem
Bekhems būtu pelnījis kapteiņa apsēju, bet viss atkarīgs no paša Kapello.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Edinsons Kavani. Foto: AFP/Scanpix
4

Kavani saloka Urugvajas kreklu un liek punktu gaitām izlases rindās

Urugvajas futbola izlases otrais visu laiku labākais vārtu guvējs Edinsons Kavani 37 gadu vecumā nolēmis noslēgt savas gaitas nacionālajā valstsvienībā. Tādējādi pirms šovasar gaidāmā Copa America urugvajieši palikuši bez viena no saviem visu laiku izcilākajiem futbolistiem.
Itālijas U17 valstsvienības futbolisti. Foto: UEFA

"Euro U17": Itālija pendelēs pārtrauc zaudējumu virkni pret Angliju

Pēc četru savstarpējo spēļu pārtraukuma, proti, pirmoreiz kopš 2013. gada Itālijas U17 futbola valstsvienība nezaudējusi un pārspējusi Angliju.
Frenkijs de Jongs. Foto: AFP/Scanpix
2

Sastāvu nosauc arī Nīderlande, iekļauts savainotais de Jongs

Sastāvu gaidāmajam Eiropas čempionātam futbolā nosaucis arī Nīderlandes izlases galvenais treneris Ronalds Kūmans. Starp 26 futbolistiem atrodams arī "Barcelona" centra pussargs Frenkijs de Jongs, kurš potītes savainojuma dēļ nav spēlējis vairāk kā mēnesi.