Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kapello ir Uzvarētājs

Kapello ir Uzvarētājs
Fabio Kapello
Foto: AP

Anglijas Futbola Asociācijas (FA) vadītājs Braiens Bārviks atzīst, ka, lai ar Anglijas izlasi sasniegtu lielus mērķus, tās jaunajam galvenajam trenerim Fabio Kapello būs jāveic ļoti smags darbs.

"Fabio zina, ka viņam priekšā ir nopietns darbs," sacīja Bārviks. "Galu galā šī ir komanda, kas nav kvalificējusies Eiropas čempionāta finālturnīram. Viņam būs jāveic milzu darbs ar spēlētāju pārliecību, tāpat kā ar taktiskajiem risinājumiem un spēju tos izpildīt."

Bārviks atzīst, ka Kapello nāksies saskarties arī ar līdzjutēju neapmierinātību un tai jātiek pāri, jo futbola dzimtenes atbalstītāji, protams, ir ļoti neapmierināti ar to, ka viņu izlase nav tikusi uz Eiropas čempionāta finālturnīru, tāpat pēdējā pasaules kausa izcīņā nav parādīts ne tuvu ne labākais sniegums.

"Cilvēki pielikuši lielas pūles, lai atbalstītu savu valsti futbola laukumos. Tas ir īpaši, un tas sasaista tautu. Mēs netaisāmies veikt vienkārši ātru remontiņu. Esam nolīguši cilvēku, kuram jātiek galā ar radušos situāciju. Kapello ir Uzvarētājs ar lielo U."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


, 2007-12-23 13:28, pirms 16 gadiem
Apnikuši šitie lielie uzvarētāji.... Lēmans, Kapello, Rafa... Kas nākamais būs UZVARĒTĀJS.?
, 2007-12-23 14:04, pirms 16 gadiem
domāju ka viss ļoti pareizi pateikts...
, 2007-12-23 14:21, pirms 16 gadiem
Es jjtu, ka bus jaaizdara pamatiigs darbins!!
Un ja veel Anglija netiktu uz Pasaules Chempi, tad tur butu vajadzigs kapitalais gadsimta remonts!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-23 15:31, pirms 16 gadiem
Kapello būs grūti, jo viņš tak nevarēs "nopirkt" tos spēlētājus, kurus grib (Kā tas bija Real M). Tagad viņam būs ierobežots kandidātu loks ...
Džekam būs grūti un, lai vai kā man viņš nepatiktu, ceru, ka Angļi iekļūs DĀR 2010. , jo PČ bez futbola dzimtenes ir tas pats, ka PČ hokeja augstākajā divīzijā bez Kanādas piedalīšanā
, 2007-12-23 15:55, pirms 16 gadiem
Nikis,
tu runā tā itkā viņš tik Real būtu trenējis, viņš ir arī izcīnījis četrus Itālijas čempionu titulus un vienu uzvaru Čempionu līgas turnīrā ar "AC Milan", divus Itālijas čempionu titulus ar Turīnas "Juventus" un vienu ar "AS Roma", pie tam Madrides Real ar visām savām finansu iespējām vairākus gadus nevarēja neko vinnēt a šams paņēma un vinnēja Spānijas čempi. Izlase protams ir savādāk, bet tomēr viņu var saukt par uzvarētāju, jo mācējis uzvarēt daudzreiz pie tam ar dažādām komandām.
, 2007-12-23 16:20, pirms 16 gadiem
Es Real M izmantoju kā piemēru ... klubos (tādus, kurus viņš trenējis) tu vari iegūt gandrīz jebkuru spēlētāju, bet izlasē, kā jau minēju, tev ir ierobežoti resursi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Spānijas valstsvienības futboliste Salma Paraluello. Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Scanpix

Brazīlija rīkos 2027. gada Pasaules kausu futbolā sievietēm

LETA--AP. Brazīlija rīkos 2027.gada Pasaules kausu sievietēm, piektdien kongresā Bangkokā lēma Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA ).
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.