Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

U-17 izlases futbolistes sagrauj Igauniju

U-17 izlases futbolistes sagrauj Igauniju
U-17 futbola izlases futbolistes
Foto: www.lff.lv

UEFA Eiropas U-17 čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē par trešo vietu svētdien, 20. septembrī Latvijas meiteņu futbola izlase pārspēja principiālos pretiniekus Igauniju ar rezultātu 3:0.

Divus vārtus šajā spēlē mūsu komandas labā guva Anete Pēce, abas reizes lieliski realizējot soda sitienus no aptuveni 20 metru attāluma. Vēl vieni vārti Gretas Gusevas kontā, kura arī pretinieču vārtsardzi pārspēja pēc soda sitiena.

Pateicoties šai uzvarai Tatjanas Šaļimovas un Karīnas Šakurovas trenētā komanda ierindojusies 3.vietā šajā kvalifikācijas turnīra apakšgrupā. Atgādinām, ka iepriekš mūsu futbolistes piedzīvoja zaudējumus pret grupas favorītkomandām - Zviedriju (0:8) un Somiju (0:5).

Apakšgrupas līderu divcīņā Zviedrijas U17 meiteņu izlases pārspēja Somiju ar rezultātu 4:1, tādējādi izcīnot 1.vietu šajā apakšgrupā.

Izmantotie resursi:
lff.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-20 21:02, pirms 15 gadiem
SAGRĀVA.
, 2009-09-20 21:19, pirms 15 gadiem
kas par autoru??? lff.lv ir rakstīts , ka uzverēja...bet seit auoram liekas , ka ta ir sagrave.... tad izlabo autors ludzu....
, 2009-09-20 21:30, pirms 15 gadiem
Autoram tik tiešām ar galviņu nav kaut kas kārtībā. Laikam no futbola šis cilvēks ir ļoti, ļoti tālu, ja rezultāts 3:0 ir sagrāve. Tad jau Latvija, kad zaudēja Zviedrijai ar 0:8 un Igaunija zaudēja Zviedrijai 0:14 ir vienkārši tikai zaudējums!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-20 21:46, pirms 15 gadiem
Labi, ka meitenes vismaz ne pa velti aizbrauca.
Federiko Gati. Foto: IPA/SIPA/Scanpix
1

Aizvietojot traumētos, Eiropas čempione Itālija sastāvā iekļauj "Juventus" aizsargu Gati

Nākamās nedēļas beigās sāksies 2024. gada Eiropas čempionāts futbolā, kurā titulu aizstāvēs Itālijas izlase. Tās sastāvā iekļauts 25 gadus vecais Turīnas "Juventus" centra aizsargs Federiko Gati.
Tjerī Anrī. Foto: AFP/Scanpix
3

Anrī vīlies par Francijas olimpiskās futbola izlases veidošanā saņemtajiem atraidījumiem

Jūlija beigās Parīzē sāksies olimpiskās spēles. Starp mājinieku medaļu cerībām ir arī vīriešu futbola izlase, kuras galvenais treneris Tjerī Anrī bija vīlies par sastāva veidošanas procesu, norādot – tik daudz atraidījumu iepriekšējo reizi saņēmis skolas laikos.
Portugāles U17 valstsvienības futbolisti pēc Eiropas meistarsacīkšu fināla sasniegšanas. Foto: UEFA

Portugāļiem ievērojama atspēlēšanās "Euro U17" pusfinālā

Kiprā notiekošā Eiropas U17 meistarsacīkšu finālturnīra pēdējā spēlē spēkosies Portugāles un Itālijas jaunie futbolisti.