Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

FA apmierināta ar Kapello

Anglijas Futbola Asociācijas (FA) vadība veikusi pārrunas par valstsvienības vadīšanu ar 61 gadu veco itāļu speciālistu Fabio Kapello un raksturojusi tās kā ''ļoti pozitīvas''.

Šodien Kapello ieradās Anglijā, lai veiktu pārrunas un uzreiz pēc tām aizlidoja atpakaļ uz dzimteni. Angļu prese vēsta, ka pārrunas notikušas Vemblija stadionā.

''Varu apliecināt, ka tikšanās patiešām bija. Pārrunas bija ļoti pozitīvas un bez problēmām,'' saka FA komunikāciju direktors Adrians Bevingtons.

Tagad Kapello kļuvis par neapšaubāmu favorītu uz vakanto Anglijas izlases trenera posteni, un paredzams, ka līgums varētu tikt noslēgts jau līdz šīs nedēļas beigām.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com
Foto: AFP


, 2007-12-12 22:33, pirms 16 gadiem
nu tas ir labs variants, protams , ja salīdzina ar Maurinho tad kaut ka neliekas , ka itālis, kurš nepārzin tik izcili un nav spēlējis(trenējis) tai pašā premjerlīgā varētu izelt no krīzes angļu futbolu. bet kapello nedrīkst novērtēt par zemu, jo viņš ir augstākās raudzes treneris
, 2007-12-12 23:37, pirms 16 gadiem
nu neticu gan ka šis spēs pacelt angļus
, 2007-12-13 00:01, pirms 16 gadiem
kkadas parmainjas ir vajadzigas, tad jau redzes
, 2007-12-13 08:19, pirms 16 gadiem
Nemaz nepateiktu uz Kapello skatoties, ka viņam ir 61 gads!!!!
Spānijas valstsvienības futboliste Salma Paraluello. Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Scanpix

Brazīlija rīkos 2027. gada Pasaules kausu futbolā sievietēm

LETA--AP. Brazīlija rīkos 2027.gada Pasaules kausu sievietēm, piektdien kongresā Bangkokā lēma Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA ).
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.