Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

2022. gada Pasaules kausa rīkotāja Katara pagarina līgumu ar treneri Sančesu

2022. gada Pasaules kausa rīkotāja Katara pagarina līgumu ar treneri Sančesu
Fēlikss Sančess. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Kataras Futbola asociācija līdz 2022. gadam pagarinājusi līgumu ar nacionālās izlases galveno treneri Fēliksu Sančesu.

Sančess šogad aizveda 2022. gada Pasaules kausa finālturnīra saimnieci Kataru līdz uzvarai Āzijas kausā, katariešiem izcīnot pirmo trofeju vēsturē.

43 gadus vecais Sančess trenera gaitas sāka Spānijas klubā "Barcelona", strādājot ar jauniešiem. No 2006. līdz 2013. gadam viņš strādāja "Aspire Academy" Katarā, bet pēc tam trenēja šīs valsts jaunatnes izlases līdz aizpērn kļuva par nacionālās valstsvienības galveno treneri.

Katara šovasar piedalīsies Dienvidamerikas prestižākajā turnīrā "Copa America", kur spēlēs vienā apakšgrupā ar Argentīnu, Kolumbiju un Paragvaju.


Vadims Ļašenko. Foto: LFF
30

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).