Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Laura Briņķe

"Napoli" prezidents:"Kāda jēga uzvarēt, ja viena spēlētāja dēļ ir 200 miljonu parāds?"

"Napoli" prezidents:"Kāda jēga uzvarēt, ja viena spēlētāja dēļ ir 200 miljonu parāds?"
Aurelio De Laurentis. Foto: Reuters/Scanpix

"Napoli" prezidents Aurelio De Laurentis Eiropas līgā jūtas bezbailīgs, šaubās, ka Maurīcio Sarri paliks "Chelsea", un uzskata, ka "Juventus" panākumi ir bezjēdzīgi €200 miljonu lielā parāda dēļ.

Ugunīgais patrons runāja ar "Sky Sport Italia" uzreiz pēc tam, kad tika izlozēti astotdaļfinālu pāri un "Napoli" pretinieks būs RB "Salzburg".

""Napoli" Eiropas līgā nebaidās no neviena, jo mēs esam nostiprinājuši savu statusu. Mēs Eiropā spēlējam jau deviņus gadus, neesam bailīgi un mums ir lielisks treneris Karlo Ančeloti, kurš ir spējīgs vadīt mūs uz virsotni. Mums par laimi izlozē ir paveicies, jo mēs piedzīvosim skaistu pilsētu kā Zalcburga, nemaz nerunājot par pašu komandu, ar kuru ir vieglāk saskārties nekā ar citām komandām. Ja sasniegsim finālu Baku, būs patīkami tajā piedalīties. Nav jēgas šobrīd izdarīt prognozes, jo nevēlamies piesaukt nelaimi, tāpēc skatīsimies no spēles uz spēli,” situāciju komentē Aurelio De Laurentis.

"Chelsea" arī ir Eiropas līgā un tās mērķis ir fināls, bet De Laurentis „medī” savu veco treneri Sarri.

Aurelio izsakās par Sarri: "Būtu jautri spēlēt ar "Chelsea" finālā, protams, ņemot vērā to, ka Sarri var turēties pie komandas ilgi. Es ceru, ka viņš tur paliks un viņam ies labi, jo Sarri mīl savu darbu līdz trakumam. Reizēm tas var novest pie tā, ka viņš zaudē savu temperamentu, bet tas ir jāciena. Sarri "Napoli" deva lielu nozīmi. Daži ne vienmēr ir spējīgi dalīties ar savu redzējumu par futbolu, bet mums katram ir savas stiprās un vājās puses, pretējā gadījumā mēs nebūtu cilvēcīgi."

Kamēr komandas iet cauri astotdaļfināliem Eiropas līgā, tikmēr "Napoli" ar 13 punktiem A sērijā atpaliek no līderiem "Juventus" un apmeklējums ir krities.

Par to, ka spēļu apmeklētāju skaits ir krities, De Laurentis izsakās šādi: "Pastāv šī sajūta, ka fani ir vīlušies komandā. Mēs cīnīsimies līdz galam. Ja kāds sabrūk pie pirmā šķēršļa, tad viņš savā dzīvē ir izgāzies. Ja viņš nevēlas būt neveiksmīgs, viņš turpina cīnīties līdz galam. Tas nav tikai par to, kurš pirmais finišē, tas arī uzvar. Mēs visi uzvaram, ja mēs spēlējam ar degsmi."

"Es domāju, ja es būtu izveidojis 200 miljonu parādu ar bankām, lai iegūtu vienu spēlētāju, kāda būtu jēga uzvarēt? Domāsim par pareizo panākumu recepti," saka De Laurentis.

Bianconeri iztērēja 100 miljonus, lai nopirktu Krištianu Ronaldu, kā arī maksā viņam algu 30 miljonus gadā, taču komanda Čempionu līgā ir tuvu izkrišanai, jo astotdaļfināla pirmajā spēlē izbraukumā ar 0:2 tika atzīts Madrides "Atletico" pārākums."

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/135...

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībniece.


, 2019-02-23 22:10, pirms 5 gadiem
Tas nekas, ka parāds jau nedēļu pēc Ronaldu atnākšanas pārrauga peļņā?
, 2019-02-23 22:48, pirms 5 gadiem
Napoli prezidentam švaki ar matemātiku... Visur tak tika ziņots, ka lielu daļu iztērētās naudas Juventus praktiski mēneša laikā atguva no pārdotajiem krekliem vien.. nemaz nerunājot par papildus sponsoru interesi utt.
, 2019-02-23 23:18, pirms 5 gadiem
Jā, jā... Neapolē visi lohi..
, 2019-02-24 00:10, pirms 5 gadiem
Laurai jāpiestrādā pie tekstu pārtulkošanas. Daļa teksta diezgan greizi pārtulkota un nav saprotama.
, 2019-02-24 08:44, pirms 5 gadiem
Bankas viena lieta, atcerēsimies kā jutās rūpnīcu strādnieki, kad uzzināja, ka izmaksu taupības režīms attiecas tikai uz viņiem, un būs jāvergo ne tik priekš saimniekiem, bet arī priekš Kristīnes
Braians Kristante spēlē pret "Udinese". Foto: IPA/SIPA/Scanpix

"Roma" laimīgas beigas iepriekš pārtrauktajā spēlē, Kannavaro debija pie "Udinese" stūres

Itālijas A sērijas 32. kārtas spēlē "Roma" futbolisti 11 dienas pēc tās sākuma pieveica (2:1) "Udinese". 14. aprīlī iesāktā cīņa toreiz tika pārtraukta 72. minūtē, kad saļima "Roma" aizsargs Evans Ndikā. Kotdivuārietis pēcāk tika izrakstīts no slimnīcas un piedalās treniņos, taču nav ticis iekļauts spēļu pieteikumos.
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.