Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Parma" īpašnieks apcietināts, izvirzītas apsūdzības naudas atmazgāšanā

"Parma" īpašnieks apcietināts, izvirzītas apsūdzības naudas atmazgāšanā
Džampiero Manenti
Foto: ANSA

Itālijas mediji ziņo, ka apcietinājumā nonācis futbola kluba "Parma" īpašnieks un prezidents Džampietro Manenti, kuram esot izvirzītas apsūdzības naudas atmazgāšanā.

"Parma" šosezon par algu nemaksāšanu ir atņemti trīs punkti turnīra tabulā, un ar deviņiem punktiem komanda ieņem pārliecinoši pēdējo vietu A Sērijā. Finansiālo problēmu dēļ "Parma" ne tikai ilgstoši nespēj izmaksāt algas saviem futbolistiem, bet arī izlaida divas Itālijas čempionāta spēles.

Visticamāk, rīt tiks pieņemts lēmums par turpmāku kluba darbību, kad "Parma" varētu tikt pasludināta par bankrotējušu vai arī nodota maksātnespējas administratoru rokās. Tikmēr šodien Itālijas mediji ziņo, ka "Parma" nedienām pievienojās arī kluba prezidents un īpašnieks Džampietro Manenti, kurš nonācis apcietinājumā.

Itālijas mediji ziņo, ka Manenti bija viens no 22 cilvēkiem, kurš aizturēts plašā Itālijas Finanšu policijas operācijā, kuras laikā tika pārmeklēti vairāk nekā 60 privātīpašumi. Manenti izvirzītas apsūdzības naudas atmazgāšanā.

Manenti par "Parma" īpašnieku kļuva par nedaudz vairāk nekā viena mēneša, iegādājoties klubu par vienu eiro. Viņš to iegādājās no Albānijas uzņēmēja Rezarta Tači, kurš par "Parma" īpašnieku kļuva pagājušā gada decembrī, arī šķiroties no viena eiro.

Izmantotie resursi:
La Gazzetta dello Sport - Tutto il rosa della vita


Slēpts komentārs: dragoo
, 2015-03-18 17:03, pirms 9 gadiem
dragoo rakstīja: Tiešām par naudas atmazgāšanu? tad vismaz varēja ielikt pēdiņās, lai saprastu, ka ar to domāta nelegāli iegūtu līdzekļu legalizācija
Es domāju,ka lielākā daļa saprot par ko ir runa. Ja nu vienīgi šo rakstu lasa 10gādigi puikas ,tad tiem gan varētu sagādāt problēmas ,kas īsti tas ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Braians Kristante spēlē pret "Udinese". Foto: IPA/SIPA/Scanpix

"Roma" laimīgas beigas iepriekš pārtrauktajā spēlē, Kannavaro debija pie "Udinese" stūres

Itālijas A sērijas 32. kārtas spēlē "Roma" futbolisti 11 dienas pēc tās sākuma pieveica (2:1) "Udinese". 14. aprīlī iesāktā cīņa toreiz tika pārtraukta 72. minūtē, kad saļima "Roma" aizsargs Evans Ndikā. Kotdivuārietis pēcāk tika izrakstīts no slimnīcas un piedalās treniņos, taču nav ticis iekļauts spēļu pieteikumos.
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.