Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Romualds Vambuts

Foto: Būs piektā spēle

Sestdien Rīgas Olimpiskā sporta centra hallē ceturtajā Latvijas telpu futbola čempionāta finālspēlē uzvaru izcīnīja Aleksandra Dibrivnija vadītās FK "Nikars" komandas spēlētāji, kas ar rezultātu 4:1 pārspēja "RABA" futbolistus. Līdz ar to sērijā būs nepieciešama izšķirošā piektā spēle.
Foto: Romualds Vambuts


Viens no RFS līderiem Germans Matjušenko uz kruķiem pēc savainojuma kausa finālā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Visa futzāla finālsērija starp Rīgas milžiem notiks "Arēnā Rīga", pirmā spēle jau rītvakar

Rīt valsts svētkos gaidāmi arī telpu futbola svētki – "Arēnā Rīga" notiks pirmās spēles gan par bronzas, gan zelta godalgām, vispirms plkst. 15.30 tiekoties Kuldīgas "Nikeram" un "Jēkabpils Lūšiem", bet plkst. 19.00 jau piekto reizi sezonā duelējoties "Riga" un RFS. Abu maču tiešraides arī portālā Sportacentrs.com.
Foto: Riga Futsal Club
3

''Riga'' atstāj sausā ''RFS Futsal'', pirmo reizi triumfējot Latvijas kausā telpu futbolā

Par 2024. gada Latvijas kausa telpu futbolā ieguvēju šovakar Kuldīgas sporta hallē kļuva ''Riga'', kas finālmačā ar 3:0 pārspēja ''RFS Futsal''. Bronzas godalgas tika ''Nikers'' telpu futbolistiem.
Maksims Seņs. Foto: Riga Futsal Club
1

Telpu futbola kausa izcīņas finālā gaidāms Rīgas derbijs

Šodien ''Final Four'' izspēlē noskaidrojās Latvijas telpu futbola kausa izcīņas finālistes. Par tām kļuva ''RFS Futsal'' un ''Riga'', kas attiecīgi ar 17:0 un 10:4 pārspēja ''Salaspils'' un ''Nikers'' telpu futbola komandas.