Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Raba" iesit 11 vārtus un grauj Dobelē

"Raba" iesit 11 vārtus un grauj Dobelē
Foto; FK Raba

Šodien „Optibet” telpu futbola līgas vienīgajā spēlē „Raba” ar 11:0 sagrāva „RSU/BAO-Dobele” vienību. Četrus vārtus guva Romāns Rožkovskis.

„Raba” sezonas pirmajā mačā bija cietusi zaudējumu pret „Nikaru” (2:3), bet šodien pārliecinoši atgriezās uz uzvaru takas, sarūpējot otro lielo zaudējumu Dobeles komanda (pirmajā kārtā 1:5 pret Jēkabpili).

„Raba” vadību izbraukuma spēlē Dobelē ieguva jau piektajā minūtē un pēc tam desmit minūtēs iesita vēl četrus vārtus, panākot jau 5:0. Otrā puslaika sākumā „Raba” vārtu raža nedaudz apsīka, bet tad sekoja piecu minūšu nogriezis ar vēl pieciem vārtiem un pašās beigās tika nokārtots arī 11:0.

Ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Romāns Rožkovskis, bet pie „hat-trick” tika arī Dmitrijs Jakovļevs. Divi vārti Aleksandra Kuļešova rēķinā, bet pa vieniem iesita Artūrs Kuļešovs un Konstantīns Zabarovskis.

Šajā nedēļas nogalē bija paredzētas četras spēles Virslīgā, taču notika tikai divas – vēl vakardien „Rēzekne” cīnījās neizšķirti 1:1 pret „Nikaru”. Divas spēles tikmēr tika pārceltas Covid-19 inficēšanās gadījumu un piesardzības dēļ.

"Uz pašlaik nezināmu laiku pārcelta sestdien paredzētā telpu futbola virslīgas čempionāta spēle starp FC "Petrow"/Jelgava un FC "Lokomotiv Daugavpils" komandām, kā arī svētdien paredzētais mačs starp Jēkabpils "Lūši"/"Ošukalns" un TFK "Salaspils" vienībām. Svētdienas mačs Jēkabpilī pārcelts, ņemot vērā to, ka iepriekšējā čempionāta kārtā FC "Lokomotiv Daugavpils" tikās ar TFK "Salaspils" komandu," teikts Latvijas Futbola federācijas mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/t...


Talliss. Foto: Riga Futsal Club

Brazīlietis Talliss iesit un piespēlē, "Riga" panāk izlīdzinājumu finālsērijā

Šovakar izlīdzinājumu Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā panāca "Riga", kas "Arēnā Rīga" ar 2:0 pārspēja RFS, revanšējoties par pendelēs piedzīvoto zaudējumu.
Kuldīgas "Nikera" kapteinis Arturs Broks. Foto: LFF
1

Kuldīgas "Nikers" izbraukumā atgūst divus vārtus un pirmoreiz izcīna Virslīgas medaļas

Par "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas bronzas medaļnieku pirmoreiz vēsturē kļuvis Kuldīgas "Nikers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Nesen kuldīdznieki ieguva arī Latvijas kausa bronzu.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.