Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Franču futbolists mirst 23 gadu vecumā

Franču futbolists mirst 23 gadu vecumā
Klemēns Pino
Foto: clermontfoot.com

Francijas otrās līgas futbola kluba "Clermont" futbolists Klemēns Pino ceturtdienas vēlā vakarā miris savās mājās pēc pirms četrām dienām piedzīvotas sirdstriekas. Pino bija tikai 23 gadus vecs.

No augstākās līgas kluba "Le Mans" vasarā iegūtais futbolists nospēlēja pēdējo spēli pagājušajā piektdienā, 16. janvārī, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru pār "Brest" ar rezultātu 2:0. Divas dienas vēlāk futbolistu no mājām pēc sirdstriekas aizveda uz slimnīcu, kur pēc turēšanas komā futbolista sirds tomēr apstājās uz visiem laikiem. Kluba ārsti pavēstījuši, ka Pino nekad nebija sūdzējies par sirdsdarbības problēmām.

Šis ir jau otrais gadījums Francijas sportā, kad īsā laikā miruši atlēti. 14. janvārī Francijas trešās regbija divīzijas spēlē mira 28 gadus vecais Tongas regbijists Feao Latu.

Izmantotie resursi:
clermontfoot.com


Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.