Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bijušais PSG treneris Galtjē vadīs Kataras čempioni

Bijušais PSG treneris Galtjē vadīs Kataras čempioni
Kristofs Galtjē un Nasers Al Helaifi. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Bijušais Francijas futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) galvenais treneris Kristofs Galtjē vadīs Kataras čempioni "Al-Duhail", ceturtdien paziņoja Dohas komanda.

"Al-Duhail" pēc jaunās sezonas pirmajām piecām spēlēm turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, bet Āzijas čempionu līgā divos aizvadītajos mačos ir bez uzvarām. Nepārliecinošā snieguma dēļ no komandas galvenā trenera amata tika atbrīvots Ermans Krespo.

Šovasar Galtjē pameta PSG galvenā trenera amatu, kurā pabija tieši vienu gadu. Viņa vadībā vienība uzvarēja Francijas čempionātā, tomēr kopvērtējumā tikai par punktu apsteidza "Lens" vienību. Savukārt UEFA Čempionu līgā tika piedzīvots zaudējums jau astotdaļfinālā.

Iepriekš 57 gadus vecais Galtjē strādāja ar "Lille", "Nice" un "Saint-Etienne". Ar Lilles vienību viņš kļuva par 2021. gada Francijas čempionu.

Šī gada decembrī Galtjē būs jāstājas tiesas priekšā, jo pret treneri izvirzītas apsūdzības par rasistiskiem un antiislāmiskiem izteikumiem laikā, kad viņš strādāja Nicas vienībā.


, 2023-10-12 16:47, pirms 7 mēnešiem
...kuri pazīstami futbolisti pārgāja uz šo klubu no Eiropas?
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.