Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: "Legia" līdzjutēji izaicina UEFA, milzīgā plakātā salīdzinot to ar cūku

Varšavas "Legia" līdzjutēji joprojām nevar samierināties, ar, viņuprāt, pārāk bargo UEFA spriedumu par diskvalificēta futbolista uzlaišanu laukumā spēles pret Skotijas "Celtic" izskaņā, kas noveda pie tehniskā zaudējuma un izstāšanās no Čempionu līgas. Pirmā starptautiskajā mājas spēlē pēc šī UEFA lēmuma poļu līdzjutēji sagaidīja komandas ("Legia" un Kazahstānas "Aktobe") ar milzīgu plakātu, kurā attēlota cūka ar uzrakstu UEFA. Cūka rokās tur papīru, uz kura rakstīts 6 ir mazāk nekā 1, atsaucoties uz vārtu guvumiem "Legia" un "Celtic" duelī, bet zem tā rakstīts (angļu valodā) "Jo futbols nav svarīgs. Nauda ir svarīga."


Polijas mediji jau izteikuši bažas, ka šāds izgājiens nepaliks bez sekām un "Legia" saņems UEFA sodu - vai nu naudas izteiksmē vai arī nākamo mājas maču būs spiesta aizvadīt pie slēgtām vai daļēji slēgtām tribīnēm. Pagaidām gan UEFA nav paziņojusi par disciplinārlietas uzsākšanu, taču tās parādīšanās nebūtu tas lielākais brīnums. Tikmēr skoti var justies atviegloti par Eiropas līgas izlozi, kura aizveda "Legia" un "Celtic" uz dažādām grupām. Ja reiz varšavieši šādi sagaidīja "Aktobe" futbolistus, katrs pats var iztēloties, kas būtu ticis Seltikiem.

Video: Legionisci.com - Legia Warszawa

, 2014-08-29 19:51, pirms 10 gadiem
Žēl ka nesaveda vienā grupā. Čeltikus vnk nonestu uz laukuma!
Slēpts komentārs: Ferdinands Lieliskaisss
, 2014-08-29 20:04, pirms 10 gadiem
Teicams plakāts, precīzi ataino UEFA lēmumu!
, 2014-08-29 20:38, pirms 10 gadiem
Kas notiktu, ja Celtikam būs jāspēlē Polijā... Faniem tiešām tur labāk būtu nebraukt.
, 2014-08-29 21:35, pirms 10 gadiem
Atbalstam ar visām trim rokām!!
, 2014-08-29 22:44, pirms 10 gadiem
nice
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-30 13:40, pirms 10 gadiem
DJ_EV rakstīja: Reāli, klubu tagad būtu jādiskvalificē arī no EL, jo tā tomēr ir īsta necieņas izrādīšana UEFA...
Tu laikam tiešām esi sajaucis krastus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-31 18:47, pirms 10 gadiem
"Ja reiz varšavieši šādi sagaidīja "Aktobe" futbolistus", varētu kāds uzrkastī, kā tad sagaidīja
, 2014-09-01 16:07, pirms 10 gadiem
Autor! esi lūdzu precīzs. Cūka rokās tur papīru, uz kura rakstīts ne tikai 6, bet gan 6<1 (rezultāts divu spēļu summā, kur seši vārti izrādās mazsavarīgāki par vieniem) un uzraksts, ka futbolam nav nozīmes, naudai gan.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.