Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Underpauler

Liverpool un Hotspurs pretī 1/8finālam

2016. gada 25. februārī, jau sākot no pulksten 18:00 sāksies Eiropas Līgas izslēgšanas spēļu otrās kārtas spēles un trijās no tajām piedalīsies arī Anglijas Premjerlīgas komandas! Liverpool, Mančesteras United un Totenhemas Hotspurs savos laukumos soļos pretim nākamajai kārtai!

Liverpool pret Augsburg

Komandas tiksies Anfield stadionā pēc 0-0 neizšķirta Vācijā. Kopš tā laika Liverpool vienība ir atpūtusies un strādājusi treniņos, tikmēr Augsburg Bundeslīgā ar 1-0 izbraukumā izcīnija uzvaru pret Hannoveri. Augsburga Bundeslīgā ieņem 13. vietu, kamēr Liverpūle Premjerlīgā ieņem 8. vietu un jau 28. februārī aizvadīs spēli pret Mančesteras City, kas rada problēmas Jurgenam Klopam - uz kuru spēli izlikt optimālo sastāvu..

Jurgens Klops pavisam noteikti nevar rēķināties ar Dejanu Lovrenu, tāpat spēlēt vēljoprojām nevarēs Adams Lallana un Martins Škrtels. Tikmēr oponenti Augsburga pamazām nokļūst Mančesteras United situācijā un galvenais vārtu guvējs Rauls Bobadilla nevarēs palīdzēt komandai. Tāpat komandai nevarēs palīdzēt Daniels Baiers, Jans Moraveks, Rafaels Frambergers.

Spēle pret Liverpool bija Augsburg pirmā sausā spēle šīs sezonas Eiropas Līgā, tikmēr Liverpool nav zaudējusi pēdejās septiņas spēles Eiropas Līgā. Spēle priekš Anfield saimniekiem nebūs viegla, bet sagaidu uzvaru prognozējot 2-0 uzvaru.

Hotspurs pret Fiorentina

Šīs komandas tiksies Londonā pēc 1-1 neizšķirta Itālijā. Pa šo laiku Hotspurs pamanījās piedzīvot kaunpilnu 0-1 zaudējumu kausa spēlē pret Crystal Palace, savukārt, Fiorentina izcīnija uzvaru 3-2 izbraukumā pret Atalanta, komandām gūstot 4 vārtus pēdejās 13 minūtēs. Abas komandas ir savu līgu top3 un nevienai no komandām nav garākais traumēto galdiņš.

Maurisio Pačetino varēs rēķināties ar vārtsargu Hugo Lorisu, kurš šķiet atguvies no pleca traumas. Arī Eriks Lamela ir pieejams, bet Harijs Keins nevarēs gūt vārtus priekš komandas, jo ir lauzis degunu. Fiorentina, savukārt, it nemaz nav nomocīta traumēto lokā un varēs spēlēt tik optimālā sastāvā, cik optimālu to treneris gribēs redzēt.

Hotspurs līdz šim jau 14 reizes ticies ar Itālijas klubu Eiropas Līgas ietvaros un vēsture neliek smaidīt (4-6-4). Tiesa, pēdejās 20 spēlēs pret Eiropas klubiem Hotspurs ir iesituši 50 vārtus un ir gatavi uzvarēt arī šoreiz. Fiorentina ir fiziski gatavi un, protams, principā Serie A 3. vieta nevar būt vājš pretinieks, bet sagaidu Hotspurs uzvaru ar 1-0 vai 2-1.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.