Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Del Boske: "Liverpūlei nav neviena spēlētāja, kurš pastiprinātu Madrides "Real""

Del Boske: "Liverpūlei nav neviena spēlētāja, kurš pastiprinātu Madrides "Real""
Visente del Boske
Foto: TASS/Scanpix

Straujiem soļiem tuvojas sestdien gaidāmais UEFA Čempionu līgas fināls, kurā spēkosies divas reizes pēc kārtas uzvarējusī Madrides "Real" un "Liverpool". Spānijas izlases bijušais galvenais treneris Visente del Boske izteicies, ka "Real" šobrīd ir Eiropā spēcīgākā komanda.

"Madrides "Real" ir ļoti labs sastāvs – tā ir labākā komanda Eiropā, un sestdien tas jāparāda arī laukumā. Neredzu nevienu spēlētāju, kurš pastiprinātu "Real", pat Mohameds Salāhs ne," pirms Čempionu līgas fināla teica Visente del Boske. Viņš "Real" pārstāvējis gan kā spēlētājs, gan kā galvenais treneris, aizvedot komandu līdz Eiropas prestižākajai trofejai 2000. un 2002. gadā.

Salāhs aizvadītajā sezonā iesita 44 vārtus un laboja Anglijas Premjerlīgas rekordu, tomēr Spānijā par Ēģiptes izlases līderi nav pārāk augstās domās. Del Boske prognozēja, ka Madrides "Real" izcīnīs pārliecinošu uzvaru ar 4:1.

Citās domās bija Madrides "Real" kreisās malas aizsargs Marselu, kurš pretinieku rindās izcēla ne tikai Salāhu. "Katra spēle ir citāda, un "Liverpool" nav komanda, kurā viss notiek caur Salāhu. Viņiem ir arī Robertu Firminu un Sadio Manē," teica brazīlietis. "Viņiem ir vairāki futbolisti, kuri spējīgi mainīt mača gaitu, it īpaši finālā. Zinām, ka nevaram koncentrēties tikai viena spēlētāja segšanai."

Izmantotie resursi:
Liverpool's Mohamed Salah wouldn't get in Real...


, 2018-05-23 17:06, pirms 6 gadiem
Gribētu, lai vecais Boske kļūdās.
, 2018-05-23 17:09, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка
, 2018-05-23 17:42, pirms 6 gadiem
Viņam tad tiešām kaut kāda lielā nepatika pret Pool.Pastiprinātu gan
, 2018-05-23 18:52, pirms 6 gadiem
Skaļi vārdi. Jā, Liverpool, neskaitot Salahu, varbūt nav tieši izteiktu līderu, tomēr tā Klopa vadībā ir saliedēta komanda. Kad spēle nevedas vienam, līdera lomu uzņemas cits. Real ir zvaigžņu komanda jeb Ronaldu & Co.
, 2018-05-23 18:58, pirms 6 gadiem
Vecais zeperis jau spēlē "Mind games", lai Liverpūliešus psiholoģiski iespaidotu.
, 2018-05-23 19:19, pirms 6 gadiem
Derētu tad Liverpūlei uzraut Real uz ..........
, 2018-05-23 20:02, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Vecais zeperis jau spēlē "Mind games", lai Liverpūliešus psiholoģiski iespaidotu.
tāpēc, ka samīzies zaudēt
, 2018-05-23 21:15, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņam tad tiešām kaut kāda lielā nepatika pret Pool.Pastiprinātu gan
Ir jau pamats, Liverpool 1:0 Real 1981 gada čempionu līgas fināls. Kurā pats Del Boske piedalījās. Izskatās, ka nevar pārdzīvot to zaudējumu.
, 2018-05-24 08:56, pirms 6 gadiem
Šitais ir no sērijas, kad Ronaldu komandas biedram pajautā "Kurš ir labākais spēlētājs pasaulē?", loģiski, ka citu atbildi nemaz nevar gaidīt, citādāk būs nodevējs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-24 13:07, pirms 6 gadiem
Laimīgi tomēr tie vecie cilvēki, kuriem marasms iet apkārt, šitam kadram, kā redzams, ir ticis pamatīgi..
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.