Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

''Milan'' treneris: "Mēs atvieglojām uzdevumu "Real'' komandai"

''Milan'' treneris: "Mēs atvieglojām uzdevumu "Real'' komandai"
Klarenss Zēdorfs un Žozē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakardienas UEFA Čempionu līgas spēles starp Madrides "Real" un itāļu "Milan" savus komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri.

Jau ziņojām, ka vakar G grupā pie uzvarām tika "Real" un Amsterdamas "Ajax". "Real" savā laukumā ar 2:0 pārspēja "Milan", bet "Ajax" ar 2:1 apspēlēja franču "Auxerre" vienību.

''Mēs paveicām fantastisku darbu un bijām gudri taktiskajā ziņā,'' pēc spēles preses konferencē atzina spāņu komandas galvenais treneris Žozē Mourinju. ''Varu tikai apsveikt spēlētājus. Ceru, ka fani pēc šīs spēles palika apmierināti. Man patīk, ka fani respektē spēlētāju pūliņus – tas ir tas, kas vajadzīgs man kā trenerim. "Santiago Bernabéu” fani ir inteliģenti. Viņi saprot futbolu un viņi zina, kā pateikt paldies. Domāju, ka desmit vai 11 punkti būs pietiekami, lai mēs izkļūtu no grupas, taču mēs savā grupā gribam finišēt pirmajā vietā, tāpēc mums ir jāizcīna vēl vairāk punkti. Ja mēs nezaudēsim Milānā, tad mēs būsim garantējuši pirmo vietu. Mēs gribam, lai lietas būtu atrisinātas pirms pēdējās spēļu kārtas.''

''Mūsu pieeja šai spēlei šoreiz bija nepareiza,'' saka ''Milan'' treneris Masimiljano Alegri. ''Mēs sākotnēji pārāk daudz respektējām pretinieku. Mēs varējām spēlēt vēl bīstamāk, taču mēs to neizdarījām. Madrides ''Real'' ir laba komanda, taču pēc nonākšanas vadībā ar 2:0 tā samazināja apgriezienus. Pirmajos zaudētajos vārtos mēs pieļāvām divas rupjas kļūdas – neaizsitām bumbu prom no soda laukuma robežas, kā rezultātā pārkāpām noteikumus un spēlētāju sieniņā bija sprauga, ko arī izmantoja Ronaldu. Šis mums nebija veiksmīgs vakars. Visu cieņu Madridei, jo tā ir viena no pasaules labākajām komandām, taču uzskatu, ka mēs, spēlējot lēni un mierīgi, viņiem atvieglojām uzdevumu. Mēs sākām spēlēt tikai tad, kad jau zaudējām 0:2. Šāds gadījums jau ir bijis iepriekš, tāpēc ar steigu kaut kas jāmaina.''

Izmantotie resursi:
www.uefa.com


, 2010-10-20 12:50, pirms 14 gadiem
nebūtu vēl Di Marijas, būtu vēl trakāk Milānai... bet nu jā, paši veidoja momentus pie saviem vārtiem, kā arī abi goli pilnīgas dāvanas.
, 2010-10-20 14:42, pirms 14 gadiem
Vot SanSiro gan būs intresants mačs,bet nu domāju,ka Milan tagad vairāk spiedīs samazgāt Ajax un Auxere!!!
UEFA Čempionu līgas trofeju nosargājusī "Barcelona" komanda. Foto: Alvaro Medranda/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

"Barcelona" futbolistes trešo reizi pēdējo četru gadu laikā kāpj Eiropas tronī

UEFA Sieviešu Čempionu līgas turnīrā trešo reizi triumfējusi "Barcelona", Bilbao notikušajā finālcīņā ar 2:0 pārspējot Eiropas titulētāko klubu Lionas "Olympique".
"Atalanta" futbolisti. Foto: Sipa/Scanpix
16

Lukmenam hat-trick, ''Atalanta'' pārtrauc ''Bayer'' sēriju un triumfē Eiropas līgā

Par 2023./2024. gada UEFA Eiropas līgas čempioni kļuvusi Itālijas A sērijas vienība Bergamo ''Atalanta'', kas Dublinā notikušajā finālspēlē ar 3:0 sakāva Leverkūzenes ''Bayer'', sagādājot vāciešiem pirmo zaudējumu sezonā. Ar hat-trick uzvarētāju rindās izcēlās Ademola Lukmens.
"Puskas Arena". Foto: AP/Scanpix
2

2026. gadā Budapešta uzņems UEFA Čempionu līgas finālu

LETA--AP. Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) trešdien izraudzījās Budapeštu kā pilsētu, kas 2026.gadā uzņems Čempionu līgas finālu.