Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Starkovs par "Spartaka" un "Astana" dueli: "Būs labs futbols un interesanta cīņa"

Starkovs par "Spartaka" un "Astana" dueli: "Būs labs futbols un interesanta cīņa"
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs intervijā Kazahstānas medijam komentējis gaidāmo UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmo spēli starp Jūrmalas "Spartaku" un "Astana", kas norisināsies šovakar.

""Spartaks" spēlē ātru un skaistu futbolu. Kā visas Baltijas komandas, jūrmalnieki ir ļoti disciplinēti un ļoti ātri dodas pretuzbrukumos. Nevēlos atklāt visus savas valsts komandas noslēpumus - šodien visu redzēsiet laukumā," Jūrmalas vienību raksturoja Starkovs. "Uzsvēršu pretinieku stilu. Redzēju "Astana" starptautiskajā arēnā - komanda spēlē ļoti pievilcīgu futbolu, eiropeisku. Šovakar būs labs futbols un interesanta cīņa."

""Astana" ir spēles favorīte, taču prognozes nereti nav pareizas, kas padara futbolu vēl interesantāku. Tāpēc atteikšos no prognozēm, vien teikšu, ka šī ir cīņa divās spēlēs un pēc pirmās vēl nekas nav skaidrs," sacīja treneris. "Ar Astanu vispirms asociējas ļoti skaista pilsēta, pēc tam - krāšņs stadions. Treškārt, komanda, kas pēdējās divas trīs sezonas spēlē ļoti labi. Klubs izveidojis konkurētspējīgu produktu Eiropā."

"Patriks Tvumasi, Ganas futbolists, kurš labi parāda visas komandas spēles stilu, rāda labu sniegumu. Bet kopumā šī ir labi nokomplektēta komanda, un spēlētāju dažādība ļauj Astanai ne tikai mainīt izkārtojumus, bet arī taktiskās nianses atkarībā no pretinieka un situācijas laukumā," pretinieku trumpjus uzsvēra Starkovs.

Starkovam arī tika vaicāts viedoklis par Latvijas futbolu un situāciju tajā šobrīd, žurnālistam norādot, ka pēdējos gados Rīgas "Dinamo" hokeja komanda aizēnojusi futbolu mūsu zemē. "Tas ir organizatoriskais darbs. "Skonto" vairs nav tādu resursu un iespēju. Turklāt "Dinamo" spēlē starptautiskā līgā - KHL. Daļēji mūsu klubu futbolu ietekmēja finansiālā krīze. Pēc tās sāka izzust "Skonto". Pēc pasakainā progresa no 2002. līdz 2004. gadam turpinājusies lejupslīde, tā turpinās joprojām," atbildēja Starkovs.

"Paskatieties uz itāliešu "Milan", kas spīdēja Eiropā deviņdesmitajos gados. Kur "Milan" ir tagad? Katrai lietai ir savs cikls, laiks lejupslīdei un augšupejai. Šeit Jūrmalā un Rīgā visi gaida augšupeju - jaunu spēlētāju paaudzi, kas spēs sasniegt rezultātus," sacīja treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.kz/


, 2017-07-12 14:37, pirms 7 gadiem
Gandrīz kā Rainis
, 2017-07-12 14:50, pirms 7 gadiem
Starkov Tu nejēdz fuci
, 2017-07-12 15:12, pirms 7 gadiem
Petrovičš veipu velk bildē?
, 2017-07-12 15:19, pirms 7 gadiem
Kāds sakars ar Dinamo? Tas, ka Latvijas futbols ir dziļā bedrē vispār nav nekā saistīts ar Dinamo. Šī brīža situācija ir tikai un vienīgi LFF ilggadējs neizdarību rezultāts. Bet nu saprotams, neies jau savus priekšniekus apvainot.
, 2017-07-12 15:35, pirms 7 gadiem
Hahahaa, arī šeit Dinamo dabū pa ādu...
, 2017-07-12 16:06, pirms 7 gadiem
šitam krievijas čempionāts ir starptautiska līga
, 2017-07-12 16:11, pirms 7 gadiem
Starkov, piever pāksti un domā kā nokrist uz 200. vietu rangā.
, 2017-07-12 16:47, pirms 7 gadiem
Latvijas futbolu dzila purva ir iedzinusi LFF funkcionari Indriksons un vina uzskata ka ir neaizstajami tapat ka Ziemelkorejas diktators It viss ir izsaimniekots Skonto stadions morali novecojis jaunam stadionam paredzeto finansejumu ''meistarigi'' izsaimniekojis Zuka kungs Ne Mettas nedz Daugavgrivas laukumi ar savu aprikojumu neatbilst Eiropai Arkadija mazs stadions ar mazu ietilpibu skiet apmierina vienigi Zuka kungu Daugava ta tala nakotne un nebus paredzeta tikai futboja piekam stadions bez jumts kas Eiropas futbolam nav pienemams Kamer Latvijas futbola saimniekos LFF funkcionari neaizstajama Indriksons vadiba futbols turpinas grimt arvien dzilak purva akaci
, 2017-07-12 16:50, pirms 7 gadiem
Kā var būt skaists futbols.. It īpaši virslīgas komandas izpildījumā. Personīgi uzmetās zosene lasot to sviestu. Skaistu futbolu vajadzēja spēlēt izlasei, bet komanda, kas atrodas otrajā simtā rangā tādu nu točna nespēlē.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.