Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Laudrups: "Apmierina viss, izņemot rezultātu"

Laudrups: "Apmierina viss, izņemot rezultātu"
Mikaels Laudrups
Foto: AP

"Apmierina viss, izņemot rezultātu," pēc neveiksmes vakardienas UEFA kausa izcīņas grupu turnīra spēlē pret "Udinese" atzinis Maskavas "Spartak" galvenais treneris Mikaels Laudrups.

Atgādināsim, ka vakar Maskavā "Spartak" ar 1:2 zaudēja "Udinese". Starp citu, uzvaras vārtus viesi guva ar 11 metru soda sitienu, kas daudzu "Spartak" futbolistu skatījumā tika piešķirts nepelnīti. Komandas galvenais treneris Mikaels Laudrups uzteica savas komandas sniegumu šajā spēlē, bet neslēpa arī sarūgtinājumu par zaudējumu:

"Principā, esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Mani neapmierina tikai mača iznākums. Diemžēl, tā arī neguvām vārtus, kaut arī bieži pie pretinieku vārtiem izveidojām bīstamus momentus. Par pārkāpumu pret Prudņikovu tiesnesis varēja arī piešķirt 11 metru soda sitienu, taču pēc zaudējuma tiesnešus kritizēt nemēdzu."

"Udinese" galvenais treneris Paskuale Marino pēc spēles atzina, ka šajā spēlē pietaupīja vairākus pamatsastāva futbolistus: "Spēle bija smaga. Īpaši grūti bija pašās beigās, kad palikām mazākumā. Esmu priecīgs, ka puiši izturēja, noturot uzvaru. Vairākus spēlētājus šovakar pietaupīju A sērijas mačam pret "Inter"."

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2008-11-07 14:49, pirms 16 gadiem
Patiesiba Spartak sen tik labi nespeleja. Malacis Mikael!
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
20

Mbapē oficiāli pievienojas Čempionu līgas uzvarētājai ''Real Madrid''

Spānijas Karaliskais futbola klubs, pašreizējā ''La Liga'' un UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides ''Real'' oficiāli izziņojusi Francijas superzvaigznes Kiljana Mbapē piesaisti.
Valmieras futbolisti. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
11

CAS negroza lēmumu par ''Valmieras'' UEFA licenci, Eirokausos spēlēs ''Liepāja''

Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) Lozannā 3. jūnijā, izskatot "Valmiera FC" prasību pret Latvijas Futbola federāciju (LFF), lēmusi par prasības noraidīšanu, līdztekus liekot klubam segt visas ar lietu saistītās procesuālās izmaksas, CAS informējusi LFF.
Dani Karvahals. Foto: AP/Scanpix
59

Neizbēgami – Dortmunde šķērdē iespējas, "Real Madrid" triumfē jau 15. reizi

Piecpadsmito reizi vēsturē un sesto reizi vienpadsmit sezonu laikā par Eiropas stiprāko futbola klubu kļuvis Spānijas "Real Madrid", kas UEFA Čempionu līgas finālspēlē Vemblijā galotnē salauza Dortmundes "Borussia" pretestību – 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Dani Karvahals un Vinisiuss Žuniors.